Disse nye elbiler er på vej fra Porsche

Hvilke nye elbiler er på vej fra Porsche? Her tager vi et kig på Porsche nuværende og kommende udvalg af helt elektriske biler.

Disse nye elbiler er på vej fra Porsche

Porsche satser stort på elbiler og har flere modeller på vej. Her tager vi et kig på de nuværende og kommende elbiler fra Porsche.

Se også: Kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026

Elbilerne burde nok få et veletableret sportvognsmærke som Porsche til at ryste i bukserne. Hvordan skal Porsche fremover kunne differentiere sig, når det vælter hertil med nye bilmærker, der alle har imponerende ydeevne?

Men faktisk var Porsche hurtige til at kaste sig over elbiler, og introducerede tilbage i 2015 deres første elbilmodel, Taycan.

Det er Porsches overordnede mål, at alle deres biler fra 2025 skal være elektriske. Fra 2030 skal 80 procent af deres bilsalg være rene elbiler.

Det betyder, at Porsche har flere elbilmodeller på vej. Sammen med et kig på Porsches nuværende elbiler, tager vi et kig på deres kommende elbiler og hvornår de kommer.

Disse elbiler har Porsche nu

Her er Porsches nuværende sortiment af elbiler:

Porsche Taycan

Taycan var Porsches første elbil, der kom på markedet i 2020. Taycan er en utroligt velkørende sportsvogn med plads til 5 personer. Taycan kommer i tre forskellige varianter: Taycan, Taycan Sport Turismo og Taycan Cross Turismo. De to sidste er stationcars. Læs test af Porsche Taycan Sport Turismo.

Se også: Priser, specifikationer og varianter af Porsche Taycan

Porsche Macan

Porsche har netop løftet sløret for deres næste elbil, nemlig Macan Electric. Porsche Macan er en SUV og premium elbil med sporty køreegenskaber. Porsche forventer at kunne samle 20.000 styk Macan i 2024 og tredoble produktionen næste år.

Se også: Priser, specifikationer og varianter af Porsche Macan

Kommende nye elbiler fra Porsche

Porsche har flere elbiler på vej, men det er kun få man kender til endnu.

Ny Porsche Taycan

Porsche er lige på trapperne med en ny udgave af Taycan. Den nye Taycan får lette designændringer og kommer i en endnu kraftigere variant med op til 1.000 hestekræfter. Den får også nyt infotainmentsystem med Android Automotive. Den nye Taycan lanceres senere i år.

Se også: Rygter, billeder og specifikationer på Porsche Taycan

Porsche 718 Electric

En elektrisk Porsche 718 bliver angiveligt den næste elbil fra det tyske premium bilmærke. Allerede til næste år skulle Porsche være klar med to helt elektriske modeller, nemlig Cayman og Boxster. Disse vil dog også stadig være tilgængelige i benzin-varianter. Der er endnu ikke nogle specifikationer på de elektriske Porshe Cayman og Boxster.

Se også: Rygter, billeder og specifikationer på Porsche Boxster og Porsche Cayman

Porsche Cayenne Electric

I 2026 kommer Porsches bedst sælgende bil i 2022 som ren elbil, nemlig SUV’en Cayenne. Denne forventes at blive bygget på samme platform som den nye Macan og have mange andre ligheder.

Se også: Rygter, billeder og specifikationer på Porsche Cayenne Electric

7-personers Porsche-elbil

Det er ikke meget man ved om den endnu, men en 7-personers elbil fra Porsche er blevet bekræftet af Oliver Blume, der er administrerende direktør for Porsche. Den vil blive placeret over Cayenne i Porsches sortiment. Porsche mener, at den vil være ulig nogen anden elbil og sportsvogn, der er blevet set før.

Se også: Priser, tilbud, test og sammenligning af elbiler

Vi anbefaler:
Elbiler Bedst i Test
De billigste elbiler i Danmark
Guide til billigste ladeboks for elbiler