Sådan kan Apple Car komme til at se ud baseret på patenter

Hvis Apple Car bliver designet som patenterne lægger op til, får den et noget specielt udseende og et næsten firkantet rat. Se billederne her.

Sådan kan Apple Car komme til at se ud baseret på patenter

En af årsagerne til, at Apple Car ikke er særligt hemmelig, selvom den er hemmelig, er alle de patenter til den, der gennem årene er ansøgt til den. Nu ansøger selskaber ofte om patenter, men antallet af patenter relateret til bilvirksomhed, som Apple har ansøgt om, mere end antyder, at selskabet er mere end almindeligt interesseret i biler.

Apple Car kan få et noget specielt design

Der kan stadig gå en rum tid, inden vi ser en officiel lancering af Apple Car, hvis det nogensinde sker, men takket være renderinger fra folkene bag Vanarama kan vi få et kig på et 360-gradersbillede af, hvordan Apple Car kan komme til at se ud, både indeni og udenpå. Det er naturligvis kun gætterier, men trods alt kvalificerede gætterier baseret på Apples patenter.

Slutresultatet er en lidt underligt formet bil, der mere ligner en SUV end en sedan, som mange nok har forventet sig fra Apples side. Den har skarpe kanter og vinkler og et ret futuristisk interiør, der har et instrumentbræt bestående af et stort display, samt et rat i et noget firkantet format.

Også bilens hjul har et ret futuristisk udseende og ligner ikke noget, vi kender fra biler i dag – de er dog stadig runde…

Se også: Alt du skal vide om selvkørende teknologier

Apples første bil bliver formentlig specielt designet

Alt dette er dog baseret på patenter, det er vigtigt at huske. Det betyder, at det blot er idéer, Apple har udforsket, men som måske ikke bliver en del af det endelige design.

Det forklarer også, hvorfor bilen ser temmelig spøjs ud. Samtidig er det ikke nødvendigvis dårligt med et spøjs design. Når Apple kommer med en bil – eller hvis de overhovedet gør – så skal det være med et brag og gerne med en bil, der skiller sig markant ud fra andre biler. En bil, man let kan genkende på vejene.

Se også: Nyheder om biler