Hvornår kommer den nye Tesla Model Y?

Hvornår forventes Tesla at præsentere en ny Model Y? Angiveligt skulle en opdateret Tesla Model Y (Juniper) være lige på trapperne.

Hvornår kommer den nye Tesla Model Y?

Det tyder på, at Tesla brygger på en opdateret Model Y, der snart kan være klar til introduktion. Vi tager her et kig på de seneste rygter om den nye Model Y.

Se også: Sammenlign priser og kvalitet på elbiler

Få måneder til lancering af ny Model Y

En ny Tesla Model Y skulle angiveligt være meget tæt på en lancering. Seneste rygter afslører at Tesla er klar til at sætte den opdaterede Y’er i produktion på gigafabrikken i Shanghai.

Tesla opdateret Model Y ad flere omgange, men kun indmaden i den, som batteri, ydeevne og ydeevne i infotainmentsystem, men Model Y har samme design som da den blev lanceret tilbage i 2019.

Den trænger derfor gevaldigt til en designoverhaling. Den nye Model Y skulle have den interne kodenavn “Juniper”.

Hvis produktionen af den nye Model Y går i gang nu, hvornår kan den så købes i Danmark? Rygterne fortæller, at den nye Model Y vil blive præsenteret og være klar til salg tidligt i 2025.

Se også: Se Teslas udvalg af elbiler i Danmark

Sådan kunne den nye Model Y se ud.

Se også: Test og anmeldelser af elbiler i Danmark

Hvordan bliver den nye Tesla Model Y?

Hvordan kommer den nye Model Y til at se ud og hvilke opgraderinger vi den byde på? Det kan være rart at vide, hvis man går og overveje at købe en den nuværende Model Y – for er det værd at vente?

Den nye Model Y forventes at byde på mange af de samme opgraderinger som Model 3 Highland kom med, da den blev introduceret sidste år.

Det er blandt andet et facelift, forbedret interiør med ambient belysning, bedre og mere stille køreoplevelse og tekniske opgraderinger. Blandt nyhederne kan være en større 95 kWh batteripakke og et LED-oplyst Tesla logo på bagsmækken.

Se også: Disse elbiler er Bedst i Test

Konkurrenterne går efter Model Y

Der er dog sket meget, siden Tesla lancerede Model Y for fem år siden. Der er nemlig blevet introduceret et hav af nye elbiler, der går direkte efter at stjæle markedsandele fra verdens mest solgte elbil, som Model Y stadig er. Også i Danmark er Model Y indtil videre den mest solgt elbil i 2024.

Blandt de bedste alternativer til Model Y er der Xpeng G6, Kia EV6, Hyundai Ioniq 5, Renault Scenic Electric, Skoda Enyaq, Volkswagen ID.4. Et andet spændende bud er BYD Sealion 7, der lanceres herhjemme om få dage.

Vi anbefaler:
if har markedets bedste elbilforsikring
Se hvilke elbiler der kommer de kommende år
Disse elbiler er billigst