Ny Tesla Model 3 Performance: Se opgraderingerne

Den nye Model 3 Performance bliver en af de hurtigste Tesla'er nogensinde. Vi tager her et kig på specifikationerne og den forventede pris.

Ny Tesla Model 3 Performance: Se opgraderingerne

Tesla er på vej med en ny variant til Model 3-serien, der kan få enten efternavnet “Ludicrous” eller “Performance”. Tesla Model 3 Ludicrous forventes at blive vanvittig hurtig, have opgraderet sportsudstyr, adaptiv affjedring og meget mere.

Se også: Tesla Model 3 Performance lanceret: Specifikationer og pris

Specifikationer på Tesla Model 3 Ludicrous

Selvom den nye Model 3 Ludicrous ikke er lanceret endnu, er der masser af spændende lækkede informationer. Dem tager vi her et kig på.

Den nye Ludicrous-model er baseret på den nye Model 3 Highland, men opgraderet på flere områder. Der er ingen tvivl om, at Tesla virkelig har skruet op for sportsfølelsen i den nye bil.

Her er de seneste lækkede informationer og specifikationer på Model 3 Ludicrous for Tesla egen hjemmeside:

  • Helt ny adaptiv dæmpning, der drives af intern software, giver dig forbedret kropskontrol uden at gå på kompromis med den daglige brugbarhed eller komfort.
  • Den nyeste generation af køreindstillinger integrerer adaptiv affjedring med en performanceoptimeret drivlinje for at give mere respons og sjov bag rattet.
  • Track Mode V3 har en helt ny kalibrering af drivlinjen og den adaptive affjedring, som giver dig mere autoritet bag rattet, og du kan tilpasse kørebalance, stabilitetskontrol og regenerativ bremsning, så du kan indstille bilen, som du vil have den.
  • Helt nyt sædedesign med forbedrede side- og pudepuder holder dig på plads, mens ventilationen holder dig afkølet.
  • Skræddersyet chassis og affjedring er afstemt til at give intuitiv, knivskarp respons på førerens input.
  • Smedede Performance-hjul, lette, forskudte hjul giver skarpere respons i sving, forbedret forudsigelighed, øget trækkraft ud af sving og optimeret aerodynamik.
  • Forbedret pedalfornemmelse og forbedret varmestyring sikrer ensartet bremsning ved alle hastigheder og over et bredere temperaturområde.
  • Den lette kulfiberdekor og det raffinerede vævemønster er unikt for Model 3 Performance.

Den nye Model 3 Ludicrous forventes at have nye stærkere elektriske motorer. 0-100 km/t tiden vil være omkring 3 sekunder.

Se også: Sammenlign priser, specifikationer og kvalitet på elbiler

Pris på Tesla Model 3 Ludicrous

Angiveligt skulle Tesla allerede have vist bilen frem til udvalgte medier, som er underlagt embargo.

Vi kan derfor forvente, at Tesla meget snart vil løfte sløret for bilen og åbne op for forudbestillinger. Det forventes at den i første omgang bliver bygget på gigafabrikken i Berlin, hvorved Danmark nok bliver blandt de første lander, som får den nye bil.

Vi forventer, at den vil koste fra cirka 450.000 kroner.

Se også: Kommende elbiler i Danmark i 2023, 2024 og 2025

Vi anbefaler:
De fem bedste elbiler der kan leases for 4.000 kroner
Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026
De bedste elbiler i Danmark lige nu
Guide til billigste ladeboks for elbiler