Tesla åbner 1.600 m2 center for prøvekørsel og service

Tesla åbner nu nyt servicecenter på 1.600 m2 sydvest for København, hvor man også kan prøvekøre flere elbiler, heriblandt Model 3 og Model Y.

Tesla åbner 1.600 m2 center for prøvekørsel og service

Tesla har netop åbnet flere Superchargere og fortsætter udviklingen i Danmark med et nyt servicecenter sydvest for København, der vil tilbyde både salg, service og levering af bilmærkets populære elbiler.

Læs også: NIO ET5: Tesla Model 3-konkurrent har kurs mod Danmark

Prøvekørsel af Tesla sydvest for København

Tesla øger løbende servicekapaciteten og tilstedeværelsen i Danmark med flere Tesla Centre med salg, service og levering. Nuværende servicecentre kan findes i Hillerød og Kastrup på Sjælland, Aarhus i Jylland og Odense på Fyn. Disse får nu selskab af et nyt stort Tesla Center i Greve, som bidrager med en bedre servicekapacitet på Sjælland.

Det nye Tesla Center kan findes Korskildelund 2 i Greve, sydvest for København, der skal gøre det lettere for nye kunder og Tesla ejere i København og omegn. Her kan kunder også booke prøvekørsel af Model 3 og Model Y og få lavet serviceeftersyn. Afdelingen vil også stå for levering af nye og brugte Teslaer.

Nyetableringen har indtil videre skabt jobmuligheder for 20 nye medarbejdere hos Tesla, som byder kunderne velkommen i det over 1.600 m2 center med et stort parkeringsareal på cirka 5.000 kvadratmeter udenfor.

Tesla Service
Den nye serviceafdeling har syv lifte og tre dedikerede mobile serviceteknikere.

Fortsætter muligheden for mobil servicetekniker

Selvom der udvides med flere servicecentre, går elbilmærket ikke ned på en af deres mest populære tjenester. Den opkoblede oplevelse har stor betydning for Tesla, hvor der ydes over-the-air softwareopdateringer, fjerndiagnose og mobile teknikere.

Da bilerne altid er forbundet med internettet, kan 90 procent af problemerne identificeres og diagnosticeres via fjernadgang, inden en bil besøger et servicecenter eller bliver håndteret af en mobil tekniker. Alle bookinger sker online i Teslas mobilapp, ligesom oplåsning og låsning af bilen.

På samme måde vil det også snart være muligt at tage imod levering og prøvekøre en Tesla helt digitalt inden længe gennem fjernoplåsning.

Læs også: Teslas Supercharger-netværk åbnes for andre biler i flere lande