Tesla åbner ny Supercharger-ladestation i Storkøbenhavn

Tesla har endelig åbnet Supercharger-lynladestationen i parkeringskælderen under Rødovre Centrum. Lynladerne er åbne for alle elbiler.

Tesla åbner ny Supercharger-ladestation i Storkøbenhavn

Tesla har netop tilføjet endnu en Supercharger-lynladestation til udvalget i Danmark. Nu er der 26 Supercharger-lynladestationer med 492 ladestandere i Danmark. Den ny station finder man under Rødovre Centrum.

Se også: Se priser, sammenlign og bestil prøvetur i nyeste elbiler

Ny Tesla Supercharger-station i Rødovre

Den har været længe undervejs, men nu er den endelig åbnet og klar til brug: Supercharger-lynladestationen i Rødovre. Den nye lynladestation finder man i parkeringskælderen under Rødovre Centrum.

Ligesom mange andre Tesla Superchargere i Danmark, er denne åben for alle elbiler. 466 Tesla-lynladere ud af de 492 i Danmark er nu åbne for alle elbiler. Man skal blot hente Tesla-appen og oprette en konto.

Lynladestationen byder på 12 lynladere, der hver kan levere op til 250 kW. Prisen er dynamisk og koster i øjeblikket mellem 2,7 og 2,95 kroner per kWh. Det er ikke den billigste Supercharger-lynladestation, hvor man finder priser ned til 2,55 kroner per kWh, men heller ikke den dyreste (3,30 kroner per kWh).

Det er dog klart den billigste lynopladning i området, hvor E.ON tager 4,75 kroner per kWh og Clever 4,99 kroner per kWh.

Se også: Disse elbiler er bedst til prisen

Den sidste af sin slags

Den nye Supercharger-lynladestation i Rødovre Centrum bliver den sidste af sin slags. Det bliver ikke den sidste Supercharger-station, men den sidste med de gamle V3 lynladere.

Tesla har nemlig lanceret en nyere V4 lynlader, der blandt andet byder på et længere kabel, nyt design og andre forbedringer. Tesla har åbnet den første V4 Supercharger-station herhjemme i Blokhus.

Tesla oplyser, at den nye lynladestation under Rødovre Centrum bliver den sidste med V3 lynladere. Fremover er det kun med fjerde generations lynladere.

Den nye V4 Supercharger har et kabel på 3 meter. Lige nu leverer den op til 250 kW, men kan angiveligt levere helt op til 350 kW. Den højere ydelse slippes først løs senere.

Se også: Så billige er de billigste elbiler i Danmark

Vi anbefaler:
Test af de nyeste elbiler i Danmark
Billigste opladning af elbil med ladeboks
Bedste bilforsikring til elbil