Tesla frister med billig på finansiering af Model Y

Tesla er klar med et attraktivt knæklån på Model Y med en nominel fast rente på 1,99% i 36 måneder, hvilket betyder en ydelse fra 2.657 kr./md.

Tesla frister med billig på finansiering af Model Y

Der har været store prisfald, rabatter på leveringsklare biler og et tilbud på privatleasing af Model Y. Men det er ikke slut, for nu er Tesla også klar med et finasieringstilbud på Model Y i Danmark.

Se også: Test, bedømmelse og anmeldelse af elbiler

10 procent billigere Tesla Model Y

Tesla vil meget gerne have solgt en masse Model Y, ser det ud til. Måske fordi der er en ny Model Y lige på trapperne? Det er slet ikke umuligt, at Tesla derfor skal have solgt ud af lageret.

Tesla lagde i 2023 ud med enorme prisnedsættelser på Model Y, som endte som den mest solgte bil i Danmark i 2023. Senere på året var Tesla klar med et meget skarpt tilbud på privatleasing af Model Y fra kun 3995 kroner per måned.

Se også: Priser, test og privatleasing på Tesla Model Y

Løbende har der været rabatter på leveringsklare Model Y, og nu er Tesla klar med næste tilbud, som nok skal presse de allerede pressede konkurrenter yderligere.

Tesla satte i starten af 2024 prisen på Model Y ned til 344.990 kroner, hvortil der nu kommer til attraktivt finasieringstilbud. Her er der tale om et attraktivt knæklån med en nominel fast rente på 1,99 procent de første 36 måneder, som betyder en månedlig ydelse fra 2.657 kroner. Efter de 36 måneder stiger renten til 5,28 procent.

Se også: Kommende elbiler i Danmark i 2023, 2024 og 2025

Billigere elbiler fra Tesla i 2024

Det tyder dog ikke på, at Tesla er færdig med prisnedsættelser. I løbet af 2024 forventes Tesla at løfte sløret for en ny Model Y og deres billigste elbil til dato, Model 2.

Tesla skriver selv sådan i en pressemeddelelse:

“I forfølgelsen af vores mål om at fremskynde verdens overgang til bæredygtig energi, er det et centralt fokus for os i 2024 at sikre, at Tesla bliver mere tilgængelig for flere mennesker.”

Det kunne altså meget vel tyde på, at Tesla sortiment af elbiler i løbet af 2024 vil falde yderligere i pris.

“Vi sigter efter at opnå dette ved at udnytte originale ingeniør- og fremstillingsprocesser, hvilket gør vores fremgangsmåde mere tids- og omkostningseffektive. Ved at give disse effektivitetsgevinster videre til vores kunder, er vi i stand til at gøre det bedste produkt endnu mere prisoverkommeligt,” fortæller elbilproducenten.

Se også: Se Teslas udvalg af elbiler i Danmark

Leasing af elbil er smartest

Tesla, Volkswagen, Hyundai og mange andre producenter har sat prisen ned på deres elbiler i 2023 og 2024. Med så store prisfald på elbiler kan ende med stå med håret i postkassen.

Der er derfor flere fordele ved at lease elbil, hvor man slipper for bekymringer om prisfald, tab af gensalgsværdi, batterikapacitet, store teknologiske fremskridt, service og andre uforudsete hændelser.

Du kan læse om flere fordele ved privatleasing af elbil her.

Se også: Tilbud på privatleasing af nyeste og mest populære elbiler