Billig leasingpris på Tesla Model Y, men du skal slå til snart

Privatleasing af Tesla Model Y er billigere end nogensinde før, men du skal ikke vente for længe. Læs mere om tilbuddet på leasing af Model Y her.

Billig leasingpris på Tesla Model Y, men du skal slå til snart

Tesla løftede i sidste uge sløret for hvad der med stor sandsynlighed er årets bedste tilbud på privatleasing. Model Y kan nu leases fra kun 3.795 kroner, men tilbuddet varer ikke evigt.

Se også: Alle elbiler fra Tesla

Et usædvanligt godt tilbud på leasing af Model Y

Er du fristet af den skarpe pris på privatleasing af Tesla Model Y, skal du ikke vente alt for længe med at bestille den. Din nye Model Y skal nemlig være leveret inden årsskiftet.

Har du derimod ikke set tilbuddet endnu, giver vi nu et hurtigt overblik. Der er nemlig tale om et usædvanligt godt tilbud på privatleasing af Model Y, der nok skal gøre den allerede populære elbil endnu mere populær.

Lige nu kan Model Y privatleases fra 3.795 kroner per måned, hvor man får basismodellen med 455 kilometer rækkevidde, 220 kW/299 hk og en 0-100 km/t tid på 6,9 sekunder.

Løbetiden er på 36 måneder og der er en udbetaling på 15.000 kroner. Tilbuddet inkluderer 15.000 kilometer per år.

Bestil din Model Y inden 18. december

Vil du lease en Model Y fra kun 3.795 kroner, skal du dog ikke vente for længe. Der er nemlig tale om et tidsbegrænset tilbud.

Fra Tesla oplyses det, at Model Y skal være bestilt senest den 18. december. Dertil skal bilen være leveret seneste den 31. december, hvis man skal have tilbudsprisen.

Det er derfor nok fornuftigt at bestille Model Y noget tid inden den 18. december, da leveringstiden kan blive mere end de 2-3 uger, der er i øjeblikket.

Se priser og specifikationer på Tesla Model Y

Leasingpris på ny Model 3

Derudover er Tesla også klar med priser på privatleasing af den nye Model 3 Highland. Det er dog ikke med samme attraktive pris, som på Model Y.

Den nye Model 3 kan leases fra 4.295 kroner per måned. Læs mere om prisen på leasing af Model 3 her.

Se også: Guide til opladning af elbil i hjemmet