Tesla klar med priser på privatleasing af ny Model 3

Hvad koster det at lease den nye Tesla Model 3? Tesla er nu klar med de aktuelt billigste priser privatleasing af Model 3 (Highland).

Tesla klar med priser på privatleasing af ny Model 3

Overvejer du den nye Tesla Model 3, som din første/næste elbil, men foretrækker leasing fremfor køb? Så er Tesla nu klar med de hidtil laveste priser på privatleasing af den nye elektriske sedan.

Se også: Find billigste ladeboks til hjemmet

Privatleasing af Tesla Model 3 fra 4.295 kroner

De første eksemplarer af de nye Tesla Model 3 lander snart herhjemme, hvor en masse kommende ejere står spændte og venter på deres nye bil. Har du også overvejet den nye Model 3 (Highland), men helst ikke vil betale de 339.990 kroner den koster, kan den nu leases til en lav pris gennem Tesla.

Den nye Model 3 kan privatleases fra 4.295 kroner per måned, hvilket er den lavest aktuelle pris. Dog er den større og dyrere Model Y billigere at privatlease med en pris fra 3.795 kroner per måned.

En privatleasingaftale af Model 3 hos Tesla indeholder 15.000 km per år og aftalen løber over 36 måneder. Udbetalingen er 15.000 kroner. Man kan vælge mere end 15.000 km, hvis det er nødvendigt.

Se priser og specifikationer på Tesla Model 3

Kort om ny Tesla Model 3

Den nye Tesla Model 3 blev lanceret i starten af september 2023 og byder på flere opgraderinger.

Blandt nyhederne er et opfrisket og mere stilrent design, længere rækkevidde, forbedret interiør og en bedre køreoplevelse, der er både mere støjsvag og komfortabel.

Basismodellen, Model 3 med baghjulstræk, kører op til 513 kilometer på en opladning. Dens elektriske motor yder 208 kW / 283 hk, som giver den en 0-100 km/t tid på 6,1 sekunder.

Den oplader fra 10-80 procent på cirka 25 minutter.

Basismodellen kommer med det meste udstyr, heriblandt Sort Premium-interiør og adaptiv autopilot. Vil du have det nye premium-lydanlæg med 17 højtalere, skal du desværre vælge Long Range-varianten.

Se også: Sammenlign alle elbiler på pris og specifikationer