Tesla robotaxi-event: Sådan livestreamer du det

Nu er det tid til Teslas hypede og længe ventede robotaxi-event. Læs mere om, hvornår det finder sted, og hvordan du kan livestreame eventet hjemmefra.

Tesla robotaxi-event: Sådan livestreamer du det

Efter næsten et årti med tomme løfter om selvkørende biler er Tesla endelig klar til at afsløre sin vision om en førerløs taxa – ofte kaldet en robotaxi.

Men hvornår er Teslas ”We, Robot”-event, og hvordan kan man livestreame det hjemmefra?

Bliv klogere på, hvordan du kan følge med i Teslas hypede event.

Se også: Sammenlign elbiler fra Tesla

Se og livestream Teslas event

Lad og først få på plads, hvornår det foregår. Der er ofte blevet skrevet om, at det finder sted i dag torsdag den 10. september, men det er ikke helt korrekt.

Eventet foregår torsdag den 10. oktober klokken 19:00 lokal tid. På grund af tidsforskellen svarer det til natten til fredag den 11. oktober klokken 04:00 dansk tid.

Ønsker du at følge med i Teslas store event, kan det altså blive nødvendigt med en alarm eller to.

Det er muligt at livestreame Teslas robotaxi-event. Indtil videre har Tesla kun offentliggjort på en livestream på det sociale medie X. Du kan følge med i livestreamen direkte nedenfor.

Dukker der en livestream op på YouTube, deler vi også denne i denne artikel.

Se også: Disse elbiler kommer i 2024, 2025 og 2026

Tre køretøjer kan blive afsløret

Teslas event finder sted i Warner Bros. Discoverys historiske filmstudie i Burbank i Californien. Filmstudiet skal formentlig bruges til at demonstrere prøveture i Teslas nye robotaxi-koncept, som menes at konkurrere med især Uber og Waymo.

Vi har allerede gennemgået, hvad vi ved om Teslas robotaxi-projekt, og hvad vi forventer af det kommende event.

Siden da har en analytiker vurderet, at der kan blive annonceret ikke bare én, men hele tre biler ved eventen. Den første er den lille, topersoners førerløse taxi, som måske kommer til at hedde Cybercab.

Den anden skulle være en elektrisk varebil, mens den tredje bliver en ny og billig elbil med en pris på helt ned til 25.000 dollar – altså omkring 250.000 kroner. Altså en Model 2, som der var været noget modstridende oplysninger om.

En opdateret version af Tesla Optimus-robotten dukker måske også op, men intet er officielt endnu, så tag det med et gran salt.

I hvert fald er der lagt op til et af de mest hypede Tesla-events, som ser ud til at vise, hvilken retning Tesla vil bevæge sig mod i fremtiden.

Vi anbefaler:
Test og anmeldelser af elbiler
Disse elbiler er bedst i test
Hvad koster Danmarks billigste elbiler?