Test, bedømmelse og pris på BYD Seal U

Stor og komfortabel elbil til familien med masser af udstyr? Så er det bestemt værd at kigge nærmere på denne elbil. Læs test af BYD Seal U.

Test, bedømmelse og pris på BYD Seal U

BYD Seal U er en elektrisk familiebil med stort F. Seal U er rummelig, behagelig og fyldt med udstyr, men er den god? Se testresultater for BYD Seal U.

Se også: Alle elbiler fra BYD i Danmark

Kort om BYD Seal U

Seal U er nu landet i Danmark som en konkurrent til Tesla Model Y, Skoda Enyaq og mange andre populære SUV’er.

Seal U er en elektrisk SUV i mellemklassen med fem siddepladser og et stort bagagerum på 552 liter. Rækkevidden er op til 500 km og opladning fra 10-80 procent klares på 43 minutter.

Dens elektriske motor yder 160 kW (218 hk) og når 0-100 km/t på ned til 9,3 sekunder. Den er spækket med udstyr og tager op til 1.300 kg på krogen.

BYD Seal U koster fra 319.995 kr.

Umiddelbart virker Seal U til at være en virkelig god elbil til prisen. Men hvordan er den i virkeligheden? Hvad er godt og hvad er skidt? Er den årets elbil-køb? Læs test, se bedømmelse og alternativer til BYD Seal U.

Se også: Se priser og leasingtilbud på elbiler

Konklusion på test af BYD Seal U

BYD Seal U er alt i alt en meget vellykket elbil, der ender med en god samlet score. Den får en score på 75 ud af 100, hvilket betyder, at den får den samlede bedømmelse “God”.

Med 75 ud af 100 i score lander Mercedes EQB som den 10. bedste elektriske SUV i dens prisklasse. Den er den 21. bedste blandt alle SUV’er i mellemklassen.

Man får exceptionelt meget elbil for pengene i Seal U. Designet er flot, materialerne er i god kvalitet, der er masser af udstyr og byggekvaliteten er også god. Læs mere om vores Kvalitet/Pris Ratio.

Sikkerheden er vigtig for især en familiebil, og der klarer Seal U sig også godt. Den scorer 5 ud af 5 stjerner hos Euro NCAP i crash- og sikkerhedstest.

Se også: Varianter, priser og alt om BYD Seal U

Se også: Flere billeder af BYD Seal U

Det gode ved BYD Seal U

Seal U er en meget komfortabel bil. Rummeligheden, komforten og kvaliteten er imponerende, og gør Seal U oplagt som familiebil. Der er god plads til alle passagerer og et stort bagagerum.

Der er imponerende meget udstyr selv i basismodellen.

Infotainmentsystemet i Seal U er tilfredsstillende hurtigt og brugervenligt, og understøtter Apple CarPlay og Android Auto. Vælger man Design-varianten får man en stor 15,6 tommer skærm, der kan rotere 90 grader.

BYD giver en flot 6 års/150.000 km fabriksgaranti på Seal U.

Se også: Test og bedømmelser på alle nye elbiler

Dette kunne være bedre ved BYD Seal U

Seal U er næsten for komfortabel, for der er nemlig ikke meget køreglæde at hente. Affjedringen er for blød, styringen af upræcis og ydeevnen imponerer heller ikke.

Rækkevidden er ok, men opladning fra 10-80% på 42 minutter er i underkanten.

Der opleves en del vindstøj på motorvej.

Softwaren er baseret på en gammel version af Android.

Alternativer til BYD Seal U

Vi byder velkomment til BYDs Seal U i Danmark, der dog har en del konkurrenter. Alternativer til BYD Seal U er blandt andet Hyundai Ioniq 5, Tesla Model Y, Renault Scenic Electric, Skoda Enyaq, Volkswagen ID.4 og mange flere SUV’er i mellemklassen.