Test, bedømmelse og pris på Renault Scenic Electric

Topmoderne familebil til en fornuftig pris? Se de første testresultater, bedømmelser og danske priser på Renault Scenic E-Tech Electric.

Test, bedømmelse og pris på Renault Scenic Electric

Skal den nye Renault Scenic Electric være familiens nye elbil? Læs om fordele, ulemper og den samlede bedømmelse af den her.

Se også: Se specifikationer og billeder af Renault Scenic Electric

Renault afslørede tilbage i september en ny generation af Scenic, som for første gang er 100 procent elektrisk. Den byder på et spændende nyt design, plads til familien, brugervenlig teknologi med Google ombord og en fornuftig pris.

Scenic Electric er en familievenlig crossover med op til 620 kilometer rækkevidde og lynopladning med maksimal effekt på 150 kW. Den tager 0-100 km/t på ned til 8,4 sekunder og har et bagagerum på 545 liter.

Renault Scenic E-Tech Electric koster fra 309.990 kroner. Læs mere om priser på Renault Scenic E-Tech Electric her.

Er Renault Scenic Electric en god elbil til familien? Hvad er godt ved den og hvad er skidt? Det kan du snart læse meget mere om her.

Se også: Familievenlige crossovere fra 300.000 kroner

Konklusion på test af Renault Scenic Electric

Inden længe vil siden her blive opdateret med de første testresultater af Renault Scenic Electric, hvor du vil kunne se dens samlede bedømmelse samt fordele og ulemper ved denne elbil.

Du vil også kunne se en vejledende pris og de mest oplagte alternativer til den. De første Renault Scenic Electric leveres i starten af 2024.

Se også: Disse crossovere er bedst i test

Se også: Sammenlign, se priser og bestil prøvetur i elbil

Se også:
Elbiler Bedst i Test
Kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026
De billigste elbiler i Danmark
Guide til billigste ladeboks for elbiler