Nye Volkswagen ID.4 og ID.5: Alt nyt og danske priser

Flere hestekræfter, mere udstyr og helt nyt infotainmentsystem er nogle af forbedringerne i de nye Volkswagen ID.4 og ID.5. Se nye danske priser på ID.4 og ID.5.

Nye Volkswagen ID.4 og ID.5: Alt nyt og danske priser

Skoda Enyaq har netop fået en stor overhaling, Audi Q4 e-tron en lignende omgang og nu er turen kommet til Volkswagens ID.4. Vi tager her et kig på de forbedringer, som de nye VW ID.4 og ID.5 byder på – og danske priser.

Se også: Guide til bedste og billigste ladeboks til hjemmet

Store opgraderinger til Volkswagen ID.4 og ID.5

“Vi arbejder på nogle nye og spændende opdateringer i vores konfigurator, så derfor er den ikke tilgængelig lige nu,” står der på Volkswagens hjemmeside i øjeblikket, når man gerne vil kigge nærmere på en ID.4 eller ID.5. De nye 2024-modeller er lige på trapperne.

Men hvilke forbedringer vil de byde på og hvad vil de koste? Vi tager her et kig på forbedringer i de to populære elbiler fra Volkswagen.

Ny stærkere og mere effektiv elmotor

De to nye Volkswagen ID.4 og ID.5 er udstyret med den nyudviklede APP550-motor, der giver både forbedret ydeevne og effektivitet.

Fremover bliver valget af ID.4- og ID.5-varianter mere simpelt, i hvert fald, når det gælder motorer. Der bliver baghjulstrukne med og firehjulstrukne med samme ydeevne og stærkere GTX-modeller.

Basismodellerne får 286 hestekræfter (210 kW) og får dermed et meget hurtigere optræk. Nu tager de 0-100 km/t på 6,7 sekunder. Topfarten er øget med 20 km/t til 180 km/t.

Længere rækkevidde

Den nye elmotor byder også på effektivitetsforbedringer, som presser flere kilometer ud af batteriet på 77 kWh.

Rækkevidden i de bagjulstrukne ID.4 og ID.5 går fra 527 og 534 kilometer til 543 og 553 kilometer.

Den firehjulstrukne ID.4 4Motion kører nu op til 524 kilometer.

Se også: Aktuelle priser på elbiler

Nyt infotainmentsystem og større skærm

Forbedringerne stopper ikke her, for der er også nyt i kabinen i både ID.4 og ID.5. Har du læst om den nye ID.7 ved du, at Volkswagen har udviklet et helt nyt infotainmentsystem. Denne nye software kommer nu, sammen med en ny skærm, til ID.4 og ID.5.

Den nye skærm er på 12,9 tommer, der er standardudstyr i alle modellerne. Den nye software har forbedret ydeevne og et helt anderledes design, der både gør det mere enkelt og tilføjer nye funktioner.

Blandt nye funktioner er muligheden for automatisk forvarmning af batteriet, når navigation er indstillet til at køre til en lynlader.

Mere udstyr

Dertil er der også mere udstyr i de nye ID.4 og ID.5. De kommer med “Assistentpakken” som standard, der indeholder bakkamera, ambientbelysning, nøglefri betjening, tyverialarm og Park Assist Plus.

Nyt 12,9″ infotaintainmentsystem i ID.4 og ID.5 2024.

Nye priser på Volkswagen ID.4 og ID.5

De nye Volkswagen ID.4 og ID.5 er blevet både billigere og dyrere. ID.4 falder 15.000 kroner i pris, mens ID.5 bliver 25.00o kroner dyrere.

Herunder er et overblik over nye priser de nye modeller. Vi forventer flere priser dukker op når modelkonfiguratoren er online igen.

  • Volkswagen ID.4 koster fra 379.995 kroner
  • Volkswagen ID.4 4Motion koster fra 399.995 kroner
  • Volkswagen ID.5 koster fra 394.995 kroner.

Se også: Alle elbiler fra Volkswagen