Zeekr X får enorm opdatering inden dansk debut

Inden Zeekr X lander i Danmark modtager den en enorm OTA-opdatering med funktioner, højere sikkerhed og opgraderinger af bilens elektriske systemer.

Zeekr X får enorm opdatering inden dansk debut

Inden Zeekr X lander i Danmark rulles nu en enorm Over-The-Air-opdatering ud med 34 nye funktioner og 43 forbedringer til bilens motor og elektroniske systemer, der opgraderer elbilen på alle leder og kanter.

Se også: Disse elbiler er på vej til Danmark

Softwareopdatering gør Zeekr X til en bedre elbil

Endnu en ny elbilproducent gør i øjeblikket klar til at indtage det danske marked. Zeekr er ejet af Geely, der også er indehaver af mere velkendte mærker som Volvo, Polestar og Lotus. Zeekr beskriver sig selv om et luksusbilmærke.

De første to elbilmodeller fra Zeekr i Danmark bliver den X, en elektrisk bybil og lille familiebil, og 001, en elektrisk sedan/stationcar. Zeekr X forventes at blive en konkurrent til elbiler som Volkswagen ID.3, Volvo EX30 og Cupra Born.

Til Zeekr X rulles lige nu en stor softwareopdatering ud, døbt OS 5.0, der kommer med store rettelser til bilens software og elektriske komponenter.

Opdateringen forbedrer bilens intelligente kabine, infotainmentsystemet, sikkerhedsfunktioner, selvkørende teknologi, stemmestyring og mange nye funktioner introduceres.

Se også: Læs mere om Zeekr X

Bilens motor og andre komponenter opdateres også

Derudover byder opdateringer på intet mindre end 43 opgraderinger til bilens elektroniske komponenter, heriblandt motor, drivlinje, bremser og flere dele. Zeekr oplyser ikke specifikt hvad disse opdateringer gør, men de kan forbedre ting som rækkevidde, acceleration, køreprogrammer og mere.

Lige som man ser hos få andre elbilproducenter, kan Zeekr altså med en enkelt softwareopdatering gøre deres elbiler til bedre biler. Elbilen man har købt kan med tiden altså blive endnu bedre.

Zeekr X

Prøvekør Zeekr X og 001

Er du interesseret i et nærmere kig på Zeekr, og vil du gerne testkøre en Zeekr X og 001? Så skal du tage et smut på eCarExpo elbilmessen, der afholdes senere i denne måned.

Her vil de to elbiler fra Zeekr få deres danske debut, hvor man også vil kunne prøvekøre dem.

Se også: Find den bedste og billigste opladning med ladeboks