Rygte: iPhone 13 vil kunne oplade AirPods og Watch trådløst

iPhone 13 skulle blive udstyret med større og stærkere trådløs opladning og magneter, hvilket kunne være til omvendt trådløs opladning.

Rygte: iPhone 13 vil kunne oplade AirPods og Watch trådløst

Godt nok har omvendt trådløs opladning har været at finde i Android-telefoner i længere tid, faktisk helt siden Huawei Mate 20 Pro, som blev lanceret i 2018, men Apple har endnu ikke kastet sig over denne funktion til iPhones. Det kunne der angiveligt blive lavet om på med iPhone 13, hvis man skal tro seneste rygter. Og det betyder dermed, at iPhone 13 vil kunne oplade både AirPods, Watch og andre enheder, der er udstyret med Qi trådløs opladning.

De seneste rygter kommer fra nogle af mest pålidelige kilder på Twitter, som ofte rammer rigtigt i deres forudsigelser. Og her bliver der snakket om, at iPhone 13 år en bedre udgave af MagSafe, hvilket skulle betyde stærkere magneter og en større opladningspole.

Se også: Telefoner med hurtig trådløs opladning

Bedre og hurtigere trådløs opladning på iPhones

En stærkere magnet vil være en fornuftig tilføjelse, da nuværende magnet i iPhone 12 ofte ikke er stærk nok. Et bump i bilen og iPhonen falder af opladeren. Dette vi en stærkere magnet kunne afhjælpe. En større opladningspole kan betyde flere ting. Det kan først og fremmest betyde en hurtigere trådløs opladning, hvilket vil være en kærkommen nyhed, da nuværende 15W trådløs opladning er alt for langsomt.

Det kunne dog også betyde, at iPhones endelig får omvendt trådløs opladning, hvilket betyder, at iPhones vil kunne oplade andre enheder trådløst. Har man fx AirPods med etuiet med trådløs opladning, så vil iPhone 13 kunne oplade disse. Det kunne dermed også være, at Apple Watch 7 understøtter Qi-opladning, hvorved man også vil kunne oplade dette på iPhone 13. Dette er dog kun spekulationer.

Se også: Telefoner med bedste batteritid

Apple gør klar til kabelfri iPhone

Og det leder os endnu en gang hen på, at det stadig er Apples plan at satse alt på trådløs opladning. Hvilket kan undre, hvis man tænker over Apples fokus på miljø og holdbarhed, hvor trådløs opladning ikke er kendt for at være effektivt og “spilder” ekstremt meget strøm i forhold til kablet opladning. Men der har længe været rygter om en fremtid iPhone helt uden fysiske indgange. Og det kunne altså tyde på, at det stadig er noget Apple satser på.

Se også: De bedste iPhones på markedet

Efterfølgende om sagen

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Steen Jørgensen har holdt fast i temaet. 2/7/2021 blev sagen bragt videre med en ny vinkel på iPhone 12-serien har solgt over 100 millioner på syv månederKlik her for at gå til artiklen.. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.