Samsung Galaxy Tab S6 er officiel

Samsung har netop lanceret Galaxy Tab S6 - Se specifikationer, pris og tilgængelighed her.

Samsung Galaxy Tab S6 er officiel

Samsung har netop lanceret deres nye flagskibstablet, Galaxy Tab S6. Tabletten er, ifølge samsung selv, en stilren og let tablet, hvis kraftfulde og smarte funktioner giver brugerne den bedst mulige oplevelse hvor end de befinder sig.

Læs også: Rød Samsung Galaxy Note10+ dukket op på internettet

“Dagens entreprenører og kreative, hvad end det drejer sig om amatører eller professionelle, har behov for et værktøj til at kunne skabe og være kreative lige så snart inspirationen kommer, og det værktøj skal være tilpasset en livsstil på farten. Galaxy Tab S6 giver forbrugere mulighed for at udforske deres kreativitet og samtidig have tilgang til avanceret teknik for såvel arbejde som underholdning,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager i Samsung Denmark.

Tabletten, der må ses som en direkte konkurrent til iPad Pro, kommer med en masse opgraderinger. Dernæst har Samsungs S Pen også fået tilføjet en række nye funktioner.

Oprindeligt var S Pen et instrument til at skrive og tegne på skærmen. Ifølge Samsung har den elektroniske blyant dog udviklet sig til et multiværktøj for kreativitet og produktivitet. Den nye S Pen har nu både fjernkontrol og trådløs opladning.

“Tag selfies eller optag video langt fra og kontroller eller skab multimedia-indhold selv når Tab S6 ikke er ved hånden. Den trådløse opladning giver S Pen op til 10 timers batteritid efter kun ti minutters opladning.” skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Også Daily Board er blevet udviklet yderligere, så den nu agerer opslagstavle og notesblok for hele familien. Udover fotoalbum, dagens vejr og aktuelt klokkeslag kan brugerne håndtere noter, styre musikken og holde styr på kalenderen.

Samsung Galaxy Tab S6
Foto: Samsung
Specifikationer på Samsung Galaxy Tab S6
Mål og vægt 244,5 x 159,5 x 5,7 mm
420 gram
Skærm 10.5”WQXGA, Super AMOLED
Processor 7nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)
Batteri Tablet: 7,040mAh, Hurtigladning. S Pen: 0.35mAh
Lagerplads 128GB, MicroSD (Op til 1TB)
RAM  6GB
Kamera 8MP (Front), 13MP + 5MP (Bag)
Audio 4 højttalere af AKG med Dolby Atmos®
Andet 2 MICs
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0
Farver: Mountain Gray, Cloud Blue, Rose Blush
Video Optagelse: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps Afspilning: UHD 8K (7680 x 4320) @30fps

Galaxy Tab S6 har fået en opgradering på kamerafronten, blandt andet gennem Samsungs første dobbelte hovedkamera med ultravidvinkellinser til tablets. Ultravidvinkellinsen kan tage billeder i 123 graders synsfelt, hvilket, ifølge Samsung, gør det muligt for brugerne at fange motivet præcis som de selv ser det.

Selve enheden er blot 5,7 mm tyk, hvilket må siges at være abnormt tyndt – den kommende Samsung Galaxy Note10+ forventes at være 7,9 mm tyk, for at sætte tingene i relief. Tabletten har en 10,5-tommer Super AMOLED-skærm og fire højtalere fra AKG, der understøtter Dolby Atmos.

Galaxy Tab S6 har salgsstart i det tidlige efterår og kommer i farverne Mountain Gray, Cloud Blue og Rose Blush med en vejledende pris på 5.999 kroner for WiFi-version og 6.499 kroner for 4G-version.

Mere om stoffet

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. mobilsiden gik videre med sagen. 18/7/2019 fulgte vi op med en artikel der drejer sig om Pressebilleder lækket af Samsungs iPad-konkurrent: Tab S6 – Forstættelsen i sagen kan læses her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.