Samsung Galaxy-telefoner får store ændringer med Android 14

Når Android 14 er klar til Samsungs Galaxy-telefoner bliver med det designændringer. Samsung viser de første billeder af One UI 6.

Samsung Galaxy-telefoner får store ændringer med Android 14

Senere i år vil Samsung begynde at rulle en stor softwareopdatering ud til deres Galaxy-mobiltelefoner, som indeholder store ændringer. Her tager vi et kig på One UI 6, der er baseret på Googles Android 14.

Se også: Test af Samsung-telefoner

Softwaren på Samsung Galaxy-telefoner ændrer sig

Samsung er så småt ved at gøre klar til at lancere One UI 6, der er bygget på det nye Android 14. Med One UI 6 og Android 14 kommer nyt design til Samsung-softwaren, som ikke har ændret sig i lang tid.

Samsung har arbejdet på at levere en mere brugervenlig oplevelse med en komplet opdatering af til brugerfladen og deres egne apps. Samsung beskriver det som mere strømlinet og flere muligheder for personlig tilpasning.

Dertil har Samsung haft fokus på at modernisere designet på deres brugerflade, som efterhånden er begyndt at se lidt forældet ud.

Quick Panel er blevet fornyet med et opdateret layout, der gør det nemt for brugerne at få adgang til deres mest brugte funktioner. Det er nemmere end nogensinde at justere skærmens synlighed på farten.

Der er også hurtigere adgang til hele Quick Panel ved at swipe ned en enkelt gang fra højre side af skærmens top.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Herunder ses det nye One UI 6 med Android 14 til venstre og det nuværende One UI 5.1 til højre:

Ud over forbedringer til brugeroplevelsen vil One UI 6 også komme med sikkerhedsforbedringer, oplyser Samsung.

Hvornår kommer Android 14 til Samsung-telefoner?

Inden Android 14 ruller ud til Samsung-telefoner skal Googles officielt have lov at præsentere den nye software. Dette forventes at ske i løbet af oktober, hvor også Pixel 8-serien lanceres.

Derefter kan Samsung frit rulle One UI 6 ud til deres kompatible smartphonemodeller. De forventes at starte med Galaxy S23-serien, som gerne skulle få Android 4 kort efter Googles præsentation.

Offentlig betatest af One UI 6 er skudt i gang

Samsung har netop gjort det muligt at blive betatester på One UI 6. Inden du når at glæde dig alt for meget skal du vide, at der kræves en Samsung i Galaxy S23-serien og du skal bo i Tyskland, Sydkorea eller USA.

Se også: Find laveste priser på Samsung-telefoner