Stor overhaling af Googles smart home-app på vej

Google er på vej med en stor opdatering af Google Home-appen til smart home, der skal gøre det lettere at styre de forbundne enheder i hjemmet.

Stor overhaling af Googles smart home-app på vej

Google Home er Googles app til samling af smarte enheder i hjemmet – og udenfor. Appen er løbende blevet opdateret, men kan nu se frem til en stor overhaling. Det nye design skal gøre appen simplere og lettere at bruge og styre hjemmets smarte enheder.

Læs også: IoT-standarden Matter til smart home forsinkes… igen

Der skal færre tryk til

Bruger du Googles app til smart home er dette helt sikkert en velkommen nyhed. Google Home-appen fungerer udmærket til smart home nu, men heller ikke mere end det. Her kan man tilføje masser af forskellige enheder, indstille rutiner og meget mere. Den er rimeligt overskuelig og ser fin ud, men der er også plads til forbedring. Og det kunne tyde på, at den er på vej.

Google har på deres blog afsløret, at en ny udgave af Google Home-appen er på vej, som vil lette betjeningen af smart hjemmet. Den nye app giver et nyt overblik over enhederne i hjemmet og vil kræve færre tryk. Som det er nu skal man ind på hver enkelt enhed, hvis man skal andet end at tænde og slukke den – og det er ret omstændigt. Fremover vil den bestå at mindre widgets, som man kan styre direkte på appens forside.

Derved kan man hurtigere indstille lysstyrke, skrue ned for musikken eller pause en Chromecast. Har man brug for mere avancerede funktioner kræver det blot et langt tryk.

Forbedret privatliv

Her er også forbedrede privatlivsindstillinger i appen. Fremover kan man i appen gennemgå og justere privatlivsindstillinger, hjemmeaktivitet og Assistent-dataindstillinger direkte i appen.

Også aktivitetsfanen i appen får en overhaling, hvor det vil være lettere og hurtigere at få overblik.

Læs også: Hvad er godt og skidt ved et smart home?

Opdateringen kommer snart til Google Home

Opdateringen til Home-appen fortæller Google er på vej og vil blive rullet ud over de kommende uger.

Se også: Nyheder om smart home