Se priser på OnePlus Pad Go og nyt OnePlus Watch 2 i Danmark

I sidste uge annoncerede OnePlus to nye produkter: En billig tablet og en ny og en version af uret OnePlus Watch 2. Nu kan du købe begge produkter i Danmark. Se de danske priser.

Se priser på OnePlus Pad Go og nyt OnePlus Watch 2 i Danmark

I sidste uge løftede OnePlus sløret for to nye produkter i Danmark: En tablet kaldet OnePlus Pad Go og en ny variant af det eksisterende smartwatch, OnePlus Watch 2.

Nu er der kommet danske priser på begge produkter, og det er muligt fra i dag at købe dem i Danmark.

Se også: De bedste priser og tilbud på OnePlus-telefoner

Ny variant af OnePlus Watch 2

Den danske pris på det nye OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition er på 2.899 kroner. OnePlus kører som ofte før med en introrabat, så du får uret til 2.669 kroner plus en gratis gave i form af OnePlus Buds 3 til en værdi af 724 kroner.

Det nye OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition er tænkt som et premium-produkt til det europæiske marked, så det må siges at være luksus til billige penge.

Uret er blandt andet udstyret med en hybrid-læderrem, der kombinerer fluorgummi og ægte læder, som skal give en mere luksuriøs fornemmelse. Designet er med kongeblå og lyse hvide nuancer inspireret af det nordiske hav og skandinavisk æstetik. OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition skal ramme en god balance og harmoni mellem henholdsvis designsprog og funktionalitet, så brugerne føler, at de kan bruge det til alle lejligheder.

Uret har en 1,43 tommer stor AMOLED-skærm, en urkasse i rustfrit stål med 2,5D safirglas og en børstet og poleret finish for holdbarhed og luksuriøs æstetik. OnePlus Watch 2 Nordic Blue er drevet af et dobbelt chipsæt, der giver en lang batterilevetid på 100 timer og fitness-tracking.

Se også: Top 5: De absolut bedste Android-tablets

OnePlus Pad Go – en billig tablet med skarp skærm

Den nye mellemklassetablet OnePlus Pad Go bliver den anden tablet fra OnePlus i Europa. OnePlus Pad Go kommer med en 2,4K-skærm og fire Dolby Atmos-højtalere. Det er flot klaret til en pris på 2.699 kroner.

Lige nu får du rabat, så du kan få den til 2.469 kroner, og så får du samtidig en gratis gave til en værdi af 309 kroner i form af en OnePlus SUPERVOOC 80W-oplader.

Den nye tablet er en LTE-version med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Det bliver dermed OnePlus’ første LTE-tablet, da OnePlus Pad ikke har den funktion.

Tabletten har en 90 Hz 2,4K IPS-skærm, et 8.000 mAh batteri og fire Dolby Atmos-højttalere. Dermed ser den ud til at være velegnet til underholdningsbrug. Den nye budgetvenlige tablet har en to år gammel Mediatek Helio G99-chip, som yder det halve af Mediatek Dimensity 9000-chippen i den almindelige OnePlus Pad.

Se også: Salget af tablets falder fortsat – Apple klarer sig bedst