Teleselskabet 3 bliver medlem af Dansk Erhverv

Teleselskabet 3 har meldt sig ind i Dansk Erhverv for at fremme sin stemme i tele- og digitaliseringspolitiske anliggender i dansk erhvervsliv.

Teleselskabet 3 bliver medlem af Dansk Erhverv

Der sker ting og sager for 3 for tiden. For nylig flyttede 3 adresse efter 10 år i Sydhavnen i København til ene mere fashionabel adresse i Carlsberg Byen – også i København.

Nu har 3 så også meldt sig ind i Dansk Erhverv.

Se også: Mobilabonnementer fra 3

Vil være med til at præge tele og digitalisering i Danmark

Det skyldes de store udvikling, der er inden for tele- og digitaliseringsområdet i disse år, så 3 bedre kan fremme sine interesser via organisationen og så også for at sætte sit præg på disse to forretningsmæssige områder.

Morten Christiansen, topchef i 3, slår fast, at selskabet spiller en vigtig rolle for dansk erhvervsliv

”For os er det vigtigt at have en erhvervspartner, der forstår, hvor vi står som virksomhed. I Dansk Erhverv tænkes der meget på samme måde, som vi gør i 3. Derfor kan vi også få meget ud af hinanden.”

Morten Christiansen uddyber, at Danmark branchemæssigt er på et historisk vigtigt sted lige nu, hvor både telebranchen og digitaliseringen undergår en yderst hurtig udvikling og i stigende grad smelter sammen.

”Vi håber derfor, at vi sammen kan trække de tele- og digitaliseringspolitiske agendaer i en positiv retning, og at vi derigennem kan bidrage til, at Danmark beholder sin digitale førerposition.”

Se også: Billig 5G bredbånd

Brian Mikkelsen: 3 kan bidrage med vitalitet

Administrerende direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen ser frem til at få yderligere tyngde på tele- og digitaliseringsområdet med 3 som medlem.

Han forklarer, at en velfungerende digital infrastruktur er i toppen af Dansk Erhvervs medlemmers behov, og derfor er teleområdet uhyre vigtigt og et fokusområde for Dansk Erhverv.

”Vi arbejder netop ihærdigt på at styrke telebranchens vilkår, og her kan 3 bidrage konstruktivt og med vitalitet til en velfungerende telebranche til gavn for hele det danske erhvervsliv”, uddyber Brian Mikkelsen.

TDC og Telenor er også medlemmer af Dansk Erhverv, mens Telia er medlem af Dansk Industri.