Nu er TDC blevet til YouSee: Det betyder det for dig

Efter næsten et halvt års forberedelse er TDC blevet slået sammen med YouSee. Se her hvad det betyder for dig som eksisterende kunde.

Nu er TDC blevet til YouSee: Det betyder det for dig

Som led i en spareplan og et mål om at kunne levere tv, bredbånd og mobil til alle i Danmark i 2018 annoncerede TDC og YouSee i starten af året, at man ville lægge de to virksomheder sammen under ét og samme stærke brand: YouSee.

Nu, fem måneder senere, kan den danske telekommunikationsvirksomhed fejre, at sammenlægningen er gennemført, og at YouSee Mobil dermed er Danmarks største teleselskab med over 1 mio. kunder.

Læs også: TDC bliver til Yousee

Valget faldt på at bruge YouSee-navnet på det private marked, da YouSee står for at levere høje bredbåndshastigheder, og det vil nu også blive tilfældet med mobilnetværket, som de selv kalder landets bedste – noget som også Teknologisk Institut kan skrive under på. Navnet TDC består derimod i erhverssammenhænge.

Det betyder sammenlægningen for dig

Forud for gårsdagens annoncering har TDC Group været i fuld sving med at omdanne TDCs blå branding til de nye, grønne YouSee. Det vil blandt andet sige, at 45 TDC-butikker er blevet rebrandet, at software skal opdateres hen over sommeren og at tidligere TDC-kunder skal guides over til YouSees underholdningsapps, men hvad vil det helt konkret betyde for dig?

Som tidligere TDC-kunde: Ikke så meget. Du beholder nemlig dit eksisterende abonnement til samme pris og med de samme ydelser uanset om det er bredbånd, tv eller mobilabonnement. Den eneste reelle oplevelse er faktisk, at du vil opleve, at den blå TDC-farve og det tilhørende logo er blevet udfaset til fordel for det grønne YouSee-logo. Blandt andet er de to apps TDC Play Musik og TDC Play Tv & Film blevet til YouSee Musik og YouSee Tv & Film.

Som YouSee-kunde får du naturligvis også flere muligheder og et bredere udvalg, men det er helt op til dig selv, om du vil skifte til et af disse. Ellers fortsætter alt uændret som da du var kunde i TDC.

Fejres med fri mobildata i hele juli måned

Og så alligevel ikke. Der vil nemlig være en mærkbar ændring som følge af sammenlægningen. YouSee fejrer nemlig det stærke brand med intet mindre end fri mobildata i hele juli måned uden beregning, så du kan streame løs af videoer så tosset, du vil.

Det samme gjorde virksomheden – dog i hele tre måneder – efter nyheden om sammenlægningen kom frem.

”For det første kan vi glæde vores eksisterende kunder med, at de kan se frem til at bruge løs af data i Danmark i juli måned, hvor den sættes fri. Vi vil gerne fejre, at YouSee Mobil nu er den største mobiloperatør på privatmarkedet i Danmark, der kan servicere kunder i hele landet – og selvfølgelig stadig på Danmarks bedste mobilnet. Indhold og underholdning er fortsat en central del af YouSees brand, og musik-streamingtjenesten ’YouSee Musik’ er inkluderet i alle de nye mobilabonnementer, der lanceres i dag,” siger koncerndirektør for YouSee, Jaap Postma.