Nu kan du få fri tale og data hos OiSTER til en skarp pris

Nu tilbyder OiSTER fri data og fri tale for kun 119 kroner om måneden lige som Plenti - men kun for eksisterende kunder.

Nu kan du få fri tale og data hos OiSTER til en skarp pris

De danske teleselskaber tilbyder som udgangspunkt kun en begrænset mængde af data, mens der udbydes fri tale i et eller flere abonnementer hos de fleste teleselskaber.

Abonnementer med både fri tale og fri data er dog en sjældenhed – ja, faktisk er det kun det nye teleselskab Plenti, der kun giver ubegrænset brug af begge dele.

Læs også: Plenti lancerer Danmarks billigste abonnement med fri data

Indtil nu, for nu svarer 3s lavprisselskab OiSTER tilbage ved at tilbyde helt samme abonnement med både fri data og fri tale. Plentis abonnement koster blot 119 kr. om måneden, og det er en pris, som OiSTER matcher med det nye abonnement. Ja, faktisk får du 10 GB mere datadeling (60 GB) end Plenti, som for nyligt skruede mængden af datadeling op til 50 GB.

Oister

Der er dog et lille men. Hvis du tager et kig på OiSTERs oversigt over abonnementer, står det hurtigt klart, at teleselskabet ’kun’ tilbyder fri tale og 30 GB data for 119 kroner. Det skyldes, at Oisters nye abonnement kun er tilgængeligt for eksisterende kunder, som kan vælge det efter at logge ind på ‘Mit OiSTER’.

I går opdaterede OiSTER sin hjemmeside med fanen ‘Abonnementskift’ samt fordelsprogrammet OiSTER +. Det er i førstnævnte fane, ‘Abonnementskift’, at du nu kan vælge abonnementet med fri data og fri tale for kun 119 kroner.

Læs også: Her får du billigst data, tale og SMS/MMS i udlandet

Hvis du er snedig, køber du derfor OiSTERs abonnementet med fri tale og 30 GB data (eller et hvilket som helst andet) for umiddelbart efter at ændre abonnementet til også at inkludere fri data for 119 kroner om måneden, efter du har fået adgang til ‘Mit OiSTER’.

Det nye abonnement vil træde i kraft næste månedsskifte klokken 7 om morgenen. Der er samtidig intet gebyr ved at skifte et fra abonnement til abonnement hos OiSTER. Du skal blot være opmærksom på, at hvis du har et billigt abonnement fra en kampagne, eksempelvis 12 timers tale og 12 GB data for 59 kr. (eventuelt med dobbelt data til 79 kr.), så kan du ikke længere rulle tilbage til et sådant, når du først har skiftet til et andet.