TDC og YouSees netværk igen kåret som landets bedste

TDC’s mobilnetværk der i dag servicerer blandt andre YouSee, Telmore og Fullrate er igen det førende danske netværk.

TDC og YouSees netværk igen kåret som landets bedste

Er netværksdækning og overførselshastigheder vigtige for dig, tyder meget nu på at teleseskaber som YouSee, Telmore eller Fullrate som benytter TDC’s netværk er oplagte.

En fordobling af datatrafikken i forhold til sidste år gør, at TDC’s netværk igen kan kalde sig for landets hurtigste. Det konkluderer Teknologisk Institut i årets måling af mobildatadækning foretaget igennem maj og juni 2017.

Se også:  TDC Groups 5G-netværk sætter europarekord: 70 Gbit/s opnået

I en samlet vurdering fra instituttet, hvor både dækning, hastigheder og den samlede kundeoplevelse sammenholdes, konkluderes det, at TDC Group har landets bedste netværk. Det er således tredje år i træk, at TDC kan kalde sig landet bedste netværk.

”Igen i år tager vi førstepladsen med Danmarks bedste mobilnetværk. Rapporten fra Teknologisk Institut understreger samtidig, at vores kunder i den grad har fået øjnene op for at streame på vores superhurtige 4G-mobilnet, og at vi giver vores kunder den bedste oplevelse”, siger Andreas Pfisterer, koncerndirektør i TDC Group med ansvar for mobilnettet.

Det er store milliardinvesteringer igennem den seneste årrække, der har biddraget til TDC’s førerposition på den danske operatørscene. Fra 2014 har TDC Group investeret over 4 mia. kroner i det danske mobilnet og flere forbedringer er på vej.

”TDC Group fortsætter naturligvis med sin ambitiøse opgradering af Danmarks bedste mobilnetværk. Alene i 2017 planlægger vi at sætte 65 nye mobilmaster i drift, så vi kan give kunderne den bedste oplevelse og det bedste produkt,” slutter Andreas Pfisterer.

Læs også:  TDC Group: Sådan får du den bedste mobildækning

Opdateringer af emnet

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 13/4/2017 blev sagen bragt videre med nyheden TDC Group: Vi understøtter RCS, når kunderne efterspørger det – Tjek artiklen her. Tjek også seneste nyt om emnet her.