Telenor SWITCH – Få en ny mobil hvert år

Med Telenor SWITCH kan du bytte telefonen ud med en ny model hvert år.

Telenor SWITCH – Få en ny mobil hvert år

Fortrækker du altid at være helt i front med mobilen, er Telenors nye SWITCH-tjeneste et oplagt bud på en mobilløsning.

Tjenesten debuterer i dag og gør det muligt for dig at skifte mobilen ud hvert år. Du køber telefonen med afdrag over 24 måneder, men kan, allerede efter 12 måneder, skifte den ud med en nyere model eller til fordel for en anden telefon med mere lagerplads.

Springer du på tilbuddet, vil den gamle afdragsordning ophøre, og en ny afdragsperiode på 24 måneder vil påbegyndes. Du vil derfor ende med at have betalt mindst 12 måneders afdrag på telefonen, før du kan skifte til en ny.

“Vi synes vores kunder skal have mulighed for at bytte deres mobil, når det passer dem. Med SWITCH giver vi kunderne større valgfrihed, og vi ser allerede i dag blandt mange af vores kunder en stor interesse for hurtigt at kunne få de nyeste og smarteste modeller. Derfor er vi glade for at kunne gøre det nemmere og enklere for vores kunder at få en ny mobil,” siger Lars Thomsen, kommerciel direktør i Telenor Danmark.

Følgende telefoner kan købes med SWITCH:

  • Samsung Galaxy S8 og S8+
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Huawei P10
  • Nokia 8
  • iPhone 8 og iPhone 8 Plus (fra den 22. september)

Du kan læse mere om vilkårene for SWITCH på Telenors hjemmeside.

Se også: Telenor understøtter nu RCS, afløseren til SMS  

Gamle telefoner får nyt liv

De indleverede telefoner vil få et nyt liv med SWITCH. Din gamle telefon vil slettes og nulstilles, hvorefter den vil blive solgt videre til en Telenor-godkendt leverandør. Derefter kan den blive solgt som brugt telefon til en ny ejer.

Læs også:  Nu får du Viaplay med i alle Telenors abonnementer