YouSee: nu kan du streame vores musik og TV under rejsen

Nye EU-regler træder i kraft den 1. april: nu kan du streame løs af dit indhold når du rejser indenfor EU.

YouSee: nu kan du streame vores musik og TV under rejsen

Når foråret og sommeren kommer, vil det fremover være muligt at få ens streamet ens favoritserie eller kunstener når turen går sydpå. Fra den 1. april kan YouSee-kunder få deres musik og TV-pakke med, når de rejser indenfor EU.

”Fra den 1. april kan vores tv-kunder streame alt det indhold, de kender fra deres tv-pakke, når de rejser i EU. Tager man f.eks. på ferie i Frankrig til sommer, kan man altså fortsat følge sin yndlingssport med dan-ske kommentatorer og se danske nyheder. Man skal blot logge på vores streamingtjeneste via web eller app,” fortæller Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee,

Se også:  Nu kan YouSee-kunder kombinere tv-kanaler med streamingtjenester

De nye muligheder kommer i kølvandet på nye EU-regler som forhindrer indholdsudbydere at geoblokere streaming-indhold indenfor EU-fællesskabets grænser.

”Muligheden for at tage tv-pakken med til andre EU-lande er et resultat af nye EU-regler, der ved at ophæve geoblokering, giver alle europæiske forbrugere adgang til deres indholdstjenester i hele EU, og det er et tiltag, som vi hilser hjertelig velkommen, da det kommer vores kunder til gode.” oplyser Jacob Mortensen i en pressemeddelelse.

I sidste år inkluderede YouSee EU-roaming i samtlige mobilabonnementer med op til 15GB data at roame for i de lande, hvor EU-roaming gælder. For hver GB du benytter udenlands leverer YouSee omkring halvanden times TV-streaming og 17 timers musikstreaming.

Se også:  Nye YouSee-abonnementer inkluderer kæmpe datapakker