Elgiganten iPhone XS lancering: De første får et gavekort

Elgiganten holder lanceringsfest for den nye iPhone og de første 50 kunder, der køber en, får et gavekort på 500 kroner med derfra.

Elgiganten iPhone XS lancering: De første får et gavekort

Fredag den 21. september lander de nye iPhones i butikkerne. Det plejer at betyde fest og glade dage i de store byer, hvor flere butikker holder lanceringsfester. 

Elgiganten er en af disse butikker, som ekstraordinært giver et gavekort på 500 kroner med til de første 50 kunder, som køber en iPhone XS eller en iPhone XS Max.

Elgiganten holder lanceringen i to butikker. Deres butik på strøget i København og på strøget i Aarhus. For god ordens skyld får i adresserne her:

Normalt åbner butikkerne først klokken 10, men på fredag åbner de allerede klokken 8. Her vil de byde kunderne velkommen lune croissanter og kaffe. 

Så er du bare jagt efter den nye iPhone XS eller er har du glemt morgenmaden i farten, så er Elgiganten et godt bud fredag morgen.

Læs også: Afstemning: Skal du have den nye iPhone?

Efterfølgende om sagen

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 18/9/2018 publicerede redaktionen en artikel om iPhone XS Max til omkring 13.000 kroner sælger godt – Den kan læses her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..