USB-nøgle til 2.300 kroner “blokerer 5G-stråling” – men er fup

Et sikkerhedsfirma har taget et kig på USB-nøglen 5GBioShield til 2.300 kroner, der angiveligt beskytter mod 5G-stråling. Der er dog ikke tale om andet end en almindelig USB-nøgle med blot 128 MB lagerplads.

USB-nøgle til 2.300 kroner “blokerer 5G-stråling” – men er fup

Frygten for 5G – den seneste generations mobilnet og efterfølgeren til 4G – er ikke til at tage fejl af. Og det udnytter flere virksomheder.

En af dem er virksomheden 5GBioShield, som sælger et produkt af samme navn. Produkter er en USB-nøgle, som ifølge firmaet selv skulle være i stand til at blokere for elektromagnetisk stråling ved brug af en teknologi kaldet ”proprietær holografisk nanolagskatalysator” – hvad det så end betyder. Spørger man firmaet selv, betyder det, at produktet ”udligner” radiostråling i en diameter på 40 meter rundt om dig, når den er tilsluttet et elektronisk produkt, f.eks. en computer.

På firmaets hjemmeside skriver de også, at 5GBioShield ikke blokerer Wi-Fi-stråling, men at den ”transmuterer den. Den harmoniserer alle skadelige frekvenser til livsbekræftende frekvenser”.

Det mest fantastiske ved 5GBioShield er, at produktet angiveligt beskytter mod 5G, selv når det ikke er tilsluttet en computer eller anden enhed via USB-stikket. Når den er slukket, udsender USB-nøglen nemlig et ”plasmic” skjold i en diameter på 8 meter.

USB-nøglen, som altså angiveligt kan beskytte dig mod skadelig stråling fra bl.a. 5G-antennemaster, koster den nette sum af 2.340 kroner.

Læs også: 5G-master brændt ned: Coronavirus skyldes 5G, mener konspiratorer

Sikkerhedsfirma: 5GBioShield er en USB-nøgle til 50 kroner

Spørger man det britiske sikkerhedsfirma Pen Test Partners, er produktet dog ikke andet end en ganske almindelig USB-nøgle. De har købt produktet og skilt det til atomer for at nærstudere, hvad 5GBioShield rent faktisk indeholder.

Ifølge sikkerhedsfirmaet er produktet helt identisk med andre USB-nøgler, som man kan købe gennem den kinesiske producent Shenzen Tushi Technology Co. Ltd. Produktet bliver ofte solgt under navnet ”Crystal USB”. Ifølge sikkerhedsfirmaet indeholder 5GBioShield heller ingen andre komponenter end de identiske USB-nøgle til 50 kroner.

Sikkerhedsfirmaets gennemgang af produktet er altså ikke til at tage fejl af. Og så skulle der ikke være nogen tvivl om, at 5GBioShield er fup og fidus, vel? Jo, hvis man spørger flere 5G-kritikere. På flere danske Facebook-grupper for modstandere af 5G bliver produktet anbefalet, og enkelte har sågar selv købt det og mener, at produktet virker.

Kunne du tænke dig at købe det fantastiske 5G-skjold til 2.340 kroner, kan du altså spare dig selv en masse penge og købe ”Crystal USB” – og rent faktisk få en brugbar kapacitet på mere end 128 MB.

Læs også: Huaweis udstyr skal angiveligt ud af Storbritanniens 5G