Amazfit GTR 3 Pro: Smartwatch med tolv dages batterilevetid

GTR Pro 3, GTR 3 og GTS 3 er tre nye sundhedsure fra Amazfit - de kan måle blodets iltindhold, puls og kroppens stressniveau. Se priser.

Amazfit GTR 3 Pro: Smartwatch med tolv dages batterilevetid

Smartwatch-producenten Amazfit har lanceret tre nye smarte fitnesssure med imponerende batterilevetid og funktioner som måling af blodets iltindhold, puls og kroppens stressniveau.

Nye smartwatch / sundhedsure fra Amazfit

GTR Pro 3 er flagskibet med en 1,45-tommers skærm og et 450 mAh-batteri, der giver op til 12 dages batterilevetid ved regelmæssig brug.

Det har 2,3 GB lagerplads, WiFi, GPS, Bluetooth og både mikrofon og højttaler, så du kan bruge uret til opkald. Både mikrofonen og højttaleren kan også bruges til at betjene Amazon Alexa, som fungerer, når uret er forbundet til internettet.

Den næste model, Amazfit GTR 3 minder ret meget om Pro, men mangler for eksempel muligheden for at føre samtaler direkte fra uret. Den har også en lidt mindre skærm, men har til gengæld 21 dages batterilevetid.

Den helt skrabede model er GTS 3 med firkantet skærm og kun én knap (de andre har runde skærme og to knapper).

Se også: De bedste sundhedstrackere

Kan mål iltindhold i blodet

Det nye ved denne generation af ure er, at de har en ny sensor, der kan måle blodets iltindhold, puls og kroppens stressniveau.

Alle tre ure kan automatisk identificere de forskellige typer aktiviteter som løb, gang og cykling, og hvis du ønsker det, kan du indstille en af de 150 forskellige indstillinger, som de er udstyret med.

Da urene kører Zepp OS, kan de synkroniseres med både Android- og iOS-enheder.

Se også: Billige sundhedsure

Pris og tilgængelighed

Priserne starter ved 229 dollars for GTR 3 PRO og 179 dollars for de to andre. Urene kommer først til salg i USA, Kina, England, Spanien, Frankrig og Italien.

Dansk tilgængelighed er ikke oplyst.

Se også: Nyheder om smartwatch