Apple i 2022: Ny iPhone SE 5G, iMac Pro og AirPods Pro

2022 bliver et spændende år for Apple, hvor nye iPhone SE med 5G, iMac Pro med M1-chip samt helt redesignede AirPods Pro er på plakaten.

Apple i 2022: Ny iPhone SE 5G, iMac Pro og AirPods Pro

Hvilke nyheder kommer Apple med i år? Skal man tro de seneste rygter er der masser af nyt på vej, heriblandt en iPhone SE med 5G, iPad Air, iMac Pro med M1-chip og nye AirPods Pro. Læs om de seneste Apple-rygter her.

Se også: Find bedste priser på iPhones

iPhone SE med 5G

Først og fremmest skulle Apple være godt i gang med en afsløser til iPhone SE 2. gen fra 2020. Den nye iPhone SE opgraderet ydelse med nyt chipset og 5G, men fastholder det nuværende design og størrelse, hvor der samtidig er Touch ID-fingeraftrykslæser. Nuværende iPhone SE er blandt de mest populære telefoner, på trods af et efterhånden forældet design. Der er dog ingen grund til at tro, at ikke også en ny model med samme design vil tiltrække sig stor opmærksomhed.

Her kommer også en redesignet iPad Air, der byder på en A15 Bionic-chip, 12 megapixel ultravidvinkel frontkamera, 5G-modem.

En 2022-udgave af iPhone SE er på vej i samme design.

Se også: Test: Apple iPhone SE 2020 – Et fornuftigt iPhone-valg

iMac Pro og nye AirPods Pro

2022 kommer også til at byde på en ny iMac Pro, der bliver udstyret med nyeste M1 Pro- og Max-chipset. Denne kommende iMac får en “Pro-branding”, men et lignende design som den nuværende 24-tommer iMac, der blev udgivet sidste år. En avanceret Mac mini drevet af M1 Pro- og M1 Max-chippene forventes også at blive frigivet i år.

I slutningen af 2022 vil Apple også lancere en helt ny redesignet udgave af AirPods Pro. Først og fremmest fjernes de små “stilke” på de små hovedtelefoner, hvilket vil gøre dem mere kompakte. 2022 AirPods Pro vil angiveligt få en “betydeligt opgraderet” trådløs chip sammenlignet med H1-chippen i de nuværende AirPods Pro. Chippen driver lydrelaterede funktioner som aktiv støjreduktion, og forbedringer af denne teknologi kan resultere i forbedret batterilevetid og længere lyttetid pr. opladning. De kommende AirPods Pro forventes også at understøtte lossless-lyd via Apple Music.

Det nye AirPods Pro-opladningsetui vil være i stand til at udsende en lyd, der skal hjælpe med at finde dem. Det er sandsynligt, at også vil have et vandafvisende opladningsetui.

Og til sidst er der selvfølgelig iPhone 14-serien, som forventes lanceret til september. Der er lidt af hvert at se frem til fra Apple, og her på mobilsiden.dk dækker vi selvfølgelig det hele.

Se også: Apple viser hvem der bestemmer med nye rekordtal