Apple Watch 7 bliver kun et par uger forsinket

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple har løst Watch Series 7 produktionsproblemer, så salget kun bliver to uger forsinket.

Apple Watch 7 bliver kun et par uger forsinket

Mark Gurman fra Bloomberg delte for nylig nogle foruroligende nyheder for fans af Apples smartwatch. Den nye generation stod over for forsinkelser forårsaget af produktionsproblemer. Men måske bliver det ikke så slemt, da analytikeren Ming-Chi Kuo i den seneste note til investorerne rapporterede, at problemerne er blevet løst.

Apple Watch 7 bliver to uger forsinket

Du skal dog ikke forvente at købe et dagen efter afsløringen den 14. september. Ifølge analytikeren vil Apple starte masseproduktionen i midten af september og det vil tage et stykke tid, før enhederne fra fabrikken bliver distribueret til butikkerne.

Tidsplanen for masseproduktionen er blevet skubbet to uger frem, så forsendelserne forventes at starte i slutningen af september.

Se også: Find billigt Apple Watch

Skærmen er synderen

Det nye OLED G6-panel får skylden for produktionsproblemerne. Det er en ny type, som Apple ikke har brugt før og det kommer med et nyt design og en ny proces, der kan forbedre holdbarheden.

G6-panelerne skulle også være nemmere og billigere at fremstille oven i købet. Det bliver spændende, om det også afspejler sig i prisen.

Ifølge Kuo vil Luxshare samle 70 % af Apple Watch Series 7-enhederne og de vil være klar før dem, der kommer fra Foxconn. Analytikeren forudser, at Series 7 vil blive leveret i 14 til 16 millioner enheder inden årets udgang.

Se også: Nyheder om smartwatch