Apple Watch Series 10, SE 3, Ultra 3 tæt på lancering

Apple præsenterer snart Watch Series 10, Watch SE 3 og Watch Ultra 3. Læs om rygter og nyheder i de kommende Apple-smartwatches.

Apple Watch Series 10, SE 3, Ultra 3 tæt på lancering

“It’s glowtime” står der på invitationen fra Apple, der inviterer til event den 9. september. Her kommer iPhone 16-serie, men også en række nye smartwatches fra Apple. Vi tager her et kig på rygterne.

Se også: Den billigste iPhone er brugt, men god som ny

Apple Watch Series 10 nyheder og rygter

Den tiende generation af Apple Watch får tilsyneladende debut den 9. september 2024, præcis ti år efter at Apples administrerende direktør Tim Cook afslørede den første model for verden. Den nye model får noget af et redesign for at fejre det.

Rygterne siger, at Apple Watch Series 10 får en større skærm: 49 mm. Og rammerne omkring skærmen bliver mindre. Til sammenligning er den største Series 9-version 45 mm. Den størrelse vil angiveligt blive den mindste mulighed for 2024-modellerne. Uret forventes også at blive tyndere.

En hurtigere chip kunne sidde i hjertet af enheden, men de nye sundhedssensorer, der ifølge rygterne skulle være højdepunkter – herunder blodtryksovervågning og søvnapnøregistrering – kom efter sigende ikke med. Det betyder, at størrelsesændringen er det eneste væsentlige skift i Apple Watch Series 10-designet.

På nuværende tidspunkt peger ingen rygter på prisstigninger.

Se også: Top 5: De absolut bedste smartwatches

Rygter om Apple Watch SE 3

Et nyt Apple Watch SE 3 er angiveligt også på dagsordenen for eventen den 9. september. Det kan komme i en række farverige plastikhylstre, hvilket muligvis vil sænke prisen.

Kun få lækager har nævnt denne model, hvilket muligvis indikerer, at der ikke er andre dramatiske ændringer på vej. Det er dog blevet foreslået, at skærmstørrelsen kan stige til 41 mm og 45 mm, op fra 40 mm og 44 mm. Der kan også komme flere sundhedssensorer til pulssensoren.

På den anden side kan det, der skiller sig ud, i stedet være prisen, hvor Apple Watch SE 3 måske kommer til at koste under de nuværende 2.199 kr.

Se også: Apple annoncerer watchOS 11 med nye sundhedsfunktioner

Nyt i Apple Watch Ultra 3

Hvad angår Apple Watch Ultra 3, kan du forvente en meget beskeden opgradering. Den eneste forskel mellem det og dets forgænger er muligvis et sort kabinet ud over det sædvanlige almindelige titanium.

Det ser ud til, at folk forventer en Ultra 3-annoncering den 9. september, fordi de tror, at Apple vil introducere en ny udgave af sit førende wearable hvert år, uanset om der er væsentlige ændringer eller ej.

Det kommende nye Watch Ultra 3 bør starte ved 7.199 kr. ligesom forgængeren.

Se også: Urremme til Apple Watch

Apple-event d. 9. september

Apple vil den 9. september præsentere iPhone 16-serien, nye smartwatches og muligvis også andre nyt produkter. Vi dækker eventet her på mobilsiden.dk.

Se også: De bedste priser og tilbud på Apple Watch