Apple Watch Series 7: Større skærm, bedre batteri og nye urskiver

Apples næste generation af smartwatches er på vej. Apple Watch Series 7 skulle få større skærm, længere batteritid, nye urskiver og remme.

Apple Watch Series 7: Større skærm, bedre batteri og nye urskiver

Der går ikke længe inden velkendte ansigter fra Apple igen går på scenen, hvor der skal præsenteres en række nye produkter. Der er endnu ikke afsløret en dato, men det forventes at ske meget snart. Udover iPhone 13, så skulle Apple også have et nyt Apple Watch på bedding. Apple Watch Series 7 forventes at få større skærm, en længere batteritid, nye urskiver og selvfølgelig vil der også være nye urremme.

Se også: Find billige priser på smartwatches

Større skærm i Apple Watch Series 7

Efter at have den samme 1,78 tommer skærm i tre år, så skulle der endelig være en ny skærm, at finde i Apple Watch Series 7. Den nye skærm vokser fra nuværende 1,78 til 1,9 tommer, hvilket vil være meget synligt.

Den større skærm skulle dog også betyde, at selve urets urkasse også vokser. Da Apple skulle have formået at gøre kanterne omkring skærmen endnu mindre, så vokser uret kun med 1 millimeter. Det betyder, at Apple Watch Series 7 kommer i 45 og 41 millimeter urkasser, hvor nuværende Series 6 er 44 og 40 mm.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7 får større skærm.

Designet på uret skulle også blive en anelse anderledes. I stedet for de afrundede sider, så skulle det få et mere fladt design, ligesom man kender det fra de nyeste iPhones og iPads.

Læs også: Apple Watch Series 7: Lanceringsdato, funktioner og design

Længere batteritid i Apple Watch Series 7

Den større urkasse og det nye design skulle angiveligt give plads til et meget større batteri. Og jeg er sikker på, at en forbedring af batteritiden på Apple Watch vil blive vel modtaget.

Skal man tro rygterne, så kan batteritiden i Watch Series 7 ende på omkring 3-4 dage, hvilket er tæt på en fordobling. Netop batteritiden har længe trængt til forbedring i Apple Watch, og går det som rygterne siger, så bliver markedet pt. bedste smartwatch endnu bedre.

WatchOS 8
Sammen med Watch Series 7 kommer WatchOS 8 softwaren.

Vil de gamle urremme virke?

Sammen med de nye Watch Series 7-ure og WatchOS 7, så kommer der også ny software og tilbehør. WatchOS 8 byder på en række nye funktioner og forbedringer, og her er også nye urskiver. En af de nye urskiver hedder Modular Max og giver masser af tilpasningsmuligheder og plads til flere widgets.

Et af de helt store spørgsmål om det kommende Apple Watch Series 7 handler om urremme. Eftersom Watch Series 7 bliver et større ur end de tidligere, så er det spændende, om Apple har ændret på bredden af urremmen. Hvis det er tilfældet, så vil de nuværende urremme ikke passe til det kommende ur.

Se også: Test af smartwatches

Hvornår kommer Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 er forventet at blive lanceret sammen med iPhone 13 i september. Der er endnu ikke en officiel dato fra Apple, men den burde dukke op meget snart. Hvornår lander Watch Series 7 i butikkerne? Apple plejer ret hurtigt at være klar med de nye produkter i butikkerne, men den verdensomspændende mangel på chips kan have en betydning for dette.