Samsung på vej med to smartwatches med Wear OS

Senere i år forventes Samsung at være klar med to nye Galaxy Watch-smartwatches med Googles nye Wear OS. Og de kommer åbenbart uden en oplader.

Samsung på vej med to smartwatches med Wear OS

Nu er det ikke længere kun Samsungs mobiltelefoner, som kommer uden en oplader. Deres kommende smartwatches ser nemlig også ud til at komme uden en oplader. Det er dog nok noget af det mindst interessante ved de nye Galaxy Watch 4, som kommer i to udgaver og med Googles nye Wear OS.

Der er nu endelig nyt om Samsungs Galaxy Watch, som forventes at blive de første smartwatches på markedet med Googles nye udgave af Wear OS. Til dette års Google I/O afslørede de to techvirksomheder nemlig et samarbejde, hvor de sammen ville gøre Android-smartwatches til en forhåbentlig bedre oplevelse. Der har allerede sluppet lidt nyt ud om Galaxy Watch 4, men nu er der altså mere.

Se også: Samsungs næste smartwatch går efter Apple Watch

Både Galaxy Watch- og Active-model

Det ser nemlig ud til, at Samsung denne gang vil præsentere to varianter af Galaxy Watch på samme tid. Nemlig et Galaxy Watch 4 og et Galaxy Watch 4 Active, hvor sidstnævnte er en mere sporty udgave, som navnet også afslører. Og faktisk kunne der være endnu flere modeller på vej.

Der kommer to udgaver af Galaxy Watch Active med urkasse på 39mm og 43mm samt to udgaver af Galaxy Watch med 41 mm urkasse og 45 mm. Det mindste får et batteri på 247 mAh, hvor de andre må forventes at have plads til større batterier.

Når det kommer til opladning, så forventes det at have trådløs opladning, men desværre ikke komme med en inkluderet oplader i æsken.

Med disse nye smartwatches går Samsung fra deres eget Tizen-software til Google Wear OS. Det kommer sammen med en heftig opdatering af platformen, hvor Google lover forbedringer hele vejen rundt.

Læs også: Får dit smartwatch det nye Google Wear OS?

Galaxy Watch 4 forventes til august

Sammen med nye foldbare telefoner, Galaxy Z Fold 3, forventes de nye Galaxy Watch 4 at blive præsenteret til august.

Se også: Sammenlign priser på smartwatches