Galaxy Buds Live: Samsung på vej med bønneformede earbuds

Samsungs næste trådløse øretelefoner får et utraditionelt design, der mest af leder tankerne hen på bønner.

Galaxy Buds Live: Samsung på vej med bønneformede earbuds

Inden for trådløse øretelefoner er der særligt ét genkendeligt design: Apples AirPods, og så er der alle de andre, som ikke skiller sig nær så meget ud. Men Samsung er på vej med et par nye trådløse earbuds, som får et nærmest mere unikt design end AirPods.

Galaxy Buds Live er navnet på de næste trådløse øretelefoner fra Samsung. Det bekræfter The Verge efter at have fået fingrene i den kommende Galaxy Buds Live-app fra Samsung.

I appen kan man se officielle tegninger af de særlige bønneformede earbuds. Appen afslører også, at Galaxy Buds Live får aktiv støjreduktion (ANC), og der vil være mulighed for at indstille lyden og berøringsfunktionerne i appen.

En anden bruger på Twitter har afsløret en grafisk animation fra samme kommende app. Her ses det, hvordan man skal putte øretelefonerne i ørerne ved først at placere den forreste del af ”bønnerne” i øret for derefter at presse den bagerste del med silikoneørestykket ind i øregangen. Dermed stikker Galaxy Buds Live kun meget lidt ud af øret og er ikke umiddelbart særlig synlige i forhold til mange andre trådløse øretelefoner.

Læs også: Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Billeder og specifikationer lækket

Specifikationer og flere billeder lækket

Den tyske hjemmeside Winfuture har for nylig også lækket flere billeder af og specifikationer på Samsungs kommende ikke-spiselige bønner. Modelnummeret på dem er SM-R180, og de kommer i tre forskellige farver: Mystic Black, Mystic White og Mystic Bronze.

Øretelefonerne skulle have en 12 millimeter driver og to interne samt en ekstern mikrofon i hver øretelefon. Som mange andre earbuds registrerer disse også berøringer, så du kan skifte sang, skrue op og ned, tage telefonen osv. med forskellige berøringer og tryk.

Galaxy Buds Live er også udstyret med en ”Always On Mic” – det vil sige, at mikrofonen hele tiden lytter efter kommandoer til at aktivere stemmeassistenten Bixby. Med AOM og aktiv støjreduktion aktiveret kan de små bønneøretelefoner give 5,5 timers afspilning, mens du får 7,5 timers afspilning ved at deaktivere de to features.

Batteriet i etuiet kan oplade Galaxy Buds Live nok gange til, at du kan få op til 28 timers afspilning med funktionerne slået fra og 20 timer med funktionerne slået til. Og med kun 3 minutters opladning af etuiet er der allerede strøm til 35 minutters afspilning med øretelefonerne. Foretrækker du at lade etuiet op trådløst, f.eks. med en af dine Samsung-telefoner, er dette også muligt med Galaxy Buds Live.

Foto: Twitter.com (@h0x0d)

Med i æsken vil der også følge ørestykker af silikone i tre forskellige størrelser, så du kan finde den rette pasform til dine ører.

Læs også: Billigere Samsung Galaxy Note 20 også lækket: Skrabet hardware over hele linjen

Bliver dyrere end Galaxy Buds+

Prisen på Samsung Galaxy Buds Live vil ifølge Winfuture ligge på cirka 190 euro eller hvad der nok vil blive 1.499 kroner i Danmark. Til sammenligning koster de almindelige Galaxy Buds 1.199 kroner og Galaxy Buds+ 1.299 kroner hos Samsung – dog er de siden faldet til omkring 600 og 800 kroner hos andre forhandlere.

Samsung ventes at præsentere Galaxy Buds Live ved en Unpacked-event den 5. august, hvor bl.a. Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra også menes at være blandt nyhederne.

Læs også: Samsung Unpacked-event: Galaxy S10 og foldbar smartphone