Garmins nye Venu, Epix, Fenix og Instinct lækket

Lækkede oplysninger afslører Garmins nye Venu, Epix, Fenix og Instinct smartwatch-serier: Vandtæt ned til 100 meter, solceller og andet på vej.

Garmins nye Venu, Epix, Fenix og Instinct lækket

Tilbage i april præsenterede Garmin to smartwatch, Venu 2 og Venu 2S, og vi ved, at der findes en Plus-variant takket være et lækket billede, der dukkede op i sidste måned og afslørede design, farvemuligheder og et par af funktionerne.

WinFuture har nu fået fat i endnu en lang liste over lækkede oplysninger omkring flere af Garmins planer. Ifølge oplysningerne har Garmin planer om at lancere flere smartwatch, og WinFuture har kunnet dele en bunke billeder af Epix Gen 2, Fenix 7, Fenix 7S, Instinct 2 og Instinct 2S, samt Venu 2 Plus, som vi allerede har set.

Garmin Epix Gen 2 – vandtæt ned til 100 meter

Garmin Epix Gen 2 fået indbygget GPS præcis som det originale Epix, og kommer med højdemåler og standardopsætningen af sundheds- og fitnessfunktioner, herunder pulsmåler, søvntracking og måling af iltmætningen i blodet.

Epix Gen 2 er konstrueret i glasfiberforstærket polycarbonat og 316L rustfrit stål. Det er MIL-STD-810 certificeret og vandtæt ned til 100 meter.

De lækkede billeder viser et smartwatch med totalt fem knapper, tre på venstre side og to på højre, samt to huller, der kan være højtalere eller mikrofoner eller begge dele.

Fenix 7-serien med solceller

Fenix 7-serien har en standardmodel, en S-model og en X-model. De kommer alle med den almindelige sundheds- og fitnessfunktioner og er konstrueret i 316L rustfrit stål. Visse varianter kommer med integrerede solceller til at lade batteriet, når man er ude i solen med uret.

Vi ved ikke, hvordan Fenix 7X kommer til at se ud, men de nye lækkede billeder af standardversionen af Fenix 7 samt Fenix 7S viser, at det førstnævnte kommer i størrelsen 47 mm, og det sidstnævnte i størrelsen 42 mm. De er begge vandtætte ned til 100 meter og MIL-STD-810 certificerede.

Men mens Fenix 7 og resten af farvemulighederne for 7S har Power Glass på bagsiden, så har den hvide version af 7S ”Fiber-Reinforced Polymer” skrevet på sig. Det tyder altså på forskellige konstruktioner.

Som Epix Gen 2 har Fenix 7 og 7S også totalt fem knapper hver samt noget, der ligner højtalergitter på højre side.

Se også: Bedste smartwatch til træning

Instinct 2 og Instinct 2S med e-ink display

Instinct 2 og Instinct 2S har indbygget GPS og kommer med pulsmåler, skridttæller og søvnregner samt andre funktioner til aktivitetstracking. Begge de to modeller har dog e-ink display, så de holder længere på en opladning.

Garmin Instinct 2 er også MIL-STD-810-certificeret, og den grålige farvemulighed har solceller, så man kan lade batteriet ude i solen.

Som med Epix og Fenix-serierne af smartwathes har Instinct 2-urene også totalt fem knapper hver på siderne, samt noget der kan være højtalere på den højre side.

Garmin Venu 2 – Plus-modellen kan lagre musik

På skærmen på Garmin Venu 2 Plus ser vi, at den har en skridttæller og pulsmåler. Men på højre side af uret ser vi detaljer, der afslører flere funktioner, herunder vandtæthed ned til 50 meter og indbygget GPS/multi-GNSS, hvilket gør det muligt at køre tracking uden en tilkoblet smartphone.

Skærmen på uret er beskyttet af Gorilla Glass, og selve uret er lavet af rustfrit stål. Den model, der er med på disse billeder, er 43 mm-varianten, og vi ved ikke på nuværende tidspunkt om der kommer varianter i andre størrelser.

På bagsiden af Garmin Venu 2 Plus ser vi ordet ”Music” indgraveret. Det betyder, at vi nok kan forvente mulighed for at lagre musik lokalt og lytte offline. Ved siden at ordet Music er der et hul, der kan være en mikrofon.

Du kan også se, at remmen på Venu 2 Plus har et tryk, hvor der står Quick Release 20, hvilket betyder, at den er 20 mm bred og let kan tages af eller skiftes ud, hvis man ønsker det.

Se også: Priser på bedste smartwatch

Lancering kan være oppe over

Udover disse syv smartwatches har Garmin planer om at komme med nye farvemuligheder for Vivmove 3, Vivomove Sport og Approach S12.

Vi ved ikke præcis hvornår, den amerikanske wearablegigant har tænkt sig at præsentere alle disse ure, men med tanke på, at officielle renderinger allerede eksisterer, burde det ikke vare alt for længe.

Mange får som nytårsfortsæt, at de skal til at træne noget mere og komme i bedre form – det vil derfor være oplagt at de nye fitness-ure er klar til det. Formentlig bliver de vist frem på CES 2022 i starten af januar.

Se også: Nyheder om smartwatch