Googles foldbare telefon kan rammes af endnu en forsinkelse

Det ser ud til, at vi kommer til at vente endnu længere på en foldbar telefon fra Google. Google Pixel Fold forventes udsat til en gang næste år.

Googles foldbare telefon kan rammes af endnu en forsinkelse

Endelig blev vi præsenteret for Pixel Watch efter en endeløs række af rygter. Google I/O bød desværre ikke på nyheder om Googles kommende foldbare telefoner, men nu dukker dårlige nyheder op. Vi kan angiveligt forvente en endnu længere ventetid på Pixel Fold (eller hvad den kommer til at hedde), som egentlig var forventet at lancere sammen med Pixel 7 til efteråret. Meget tyder på, at vi kommer til at vente til mindst 2023, før der sker noget på den front.

Læs også: Foldbar Google Pixel-telefon bliver mere lommevenlig

Udsat til 2023

Ifølge den sydkoreanske techside The Elec og analytiker og ekspert i leverandørkæder Ross Young er lanceringen af Googles foldbare telefon blevet udsat til næste forår.

Til at begynde med troede man, at telefonen skulle præsenteres i 2021, men det blev siden udsat til slutningen af 2022. Denne nye forsinkelse kan forklare, hvorfor telefonen ikke var med ved Google I/O tidligere på måneden sammen med et hurtigt kig på en kommende Pixel-tablet.

Kilder tæt på sagen har overfor The Elec sagt, at telefonens lanceringsdato er blevet udsat, fordi den simpelthen endnu ikke er færdig. Young giver samme billede i et tweet, hvor han skriver, at han har hørt fra flere kilder i forsyningskæden, at Googles foldbare lancering blev forsinket til næste forår, men nævner ikke nogen specifik årsag.

Se også: De tre bedste foldbare telefoner falder nu i pris

To forskellige designs

De seneste rygter siger, at Google eksperimenterer med to designs af telefonen, designs der internt går under navnene Passport og Jumbojack.

Jumbojack foldes horisontalt, som Samsung Galaxy Z Fold, mens Passport folder vertikalt som Galaxy Z Flip. Som The Elec skriver, kan Googles foldbare enhed få skærm fra Samsung, hvor Passport-varianten ville få en udvendig skærm på 7,57 tommer og en indvendig skærm på 5,78 tommer.

Nu ser Googles fokus ud til at ligge på lanceringen af de længe ventede Pixel Watch og Pixel 7, og det virker derfor usandsynligt, at der kommer en præsentation af en foldbar telefon ved Pixel-eventet til efteråret.

Se også: Google fremviser Pixel – sådan ser den ud