Hvilke enheder understøtter Googles “Find min enhed”-netværk?

Se hvilke Bluetooth-trackere, trådløse høretelefoner og trådløse højtalere der virker med Googles nye "Find min enhed"-netværk til at finde forsvundne enheder.

Hvilke enheder understøtter Googles “Find min enhed”-netværk?

Tidligere på ugen åbnede Google for sit nye Find min enhed-netværk. Det udmærker sig ved at kunne bruges til at finde en lang række produkter såsom høretelefoner og sin mobiltelefon, hvis man har mistet dem. Og så er det også i stand til at advare mod ukendte Bluetooth-trakcere – også Apple AirTags – der følger dig og potentielt bruges til stalking.

Men hvilke enheder virker med Googles nye Find min enhed-netværk? Indtil videre er der ikke tale om en særlig lang liste, men den burde blive længere i løbet af de kommende måneder.

Se også: Fem smarte måder, du kan bruge Googles nye Find min enhed-funktion på

Disse produkter virker med Googles nye “Find min enhed”

I forbindelse med Googles annoncering af det nye Find min enhed-tjenenste har en række producenter af tilbehør lanceret kompatible Bluetooth-trackere og -enheder, der understøtter den nye tjeneste.

De fleste af disse enheder, der er kompatible med det nye Find min enhed, kommer på markedet i maj, men hvis man er usikker på, hvilken man skal købe, så kommer Google dig til undsætning. De har nemlig lavet en foreløbig liste over produkter, der understøtter det nye Find min enhed.

Bluetooth-trackere

Lydprodukter

De fleste af Bluetooth-trackerne på listen kan allerede forudbestilles, og andre bliver lanceret i løbet af de kommende måneder.

Snart tilføjer Google selv understøttelse af Find min enhed-netværket i Googles egne trådløse in ear-høretelefoner, Pixel Buds Pro. Derudover forventer vi, at der med tiden kommer flere Bluetooth-trackere og høretelefoner på listen over supportede enheder.

For eksempel mangler Samsungs SmartTags, og hvem ved – måske kommer Apple også til at understøtte Androids Find min enhed-netværk fuldt ud og ikke kun til at advare om stalking.

Se også: Google klar til at advare Android-brugere om AirTag-stalking