IKEA Sjömärke tilføjer dit bord trådløs opladning

Med IKEA Sjömärke får dit nuværende arbejdsbord, sengebord eller et helt andet sted tilføjet trådløs opladning. Læs her hvordan IKEA Sjömärke fungerer.

IKEA Sjömärke tilføjer dit bord trådløs opladning

OBS: Artiklen er opdateret den 30. september med dansk pris og tilgængelighed for IKEA Sjömärke.

Har du prøvet trådløs opladning, så synes du ikke også det er smart. Der er dog den lille ulempe, at man stadig skal have en oplader med ledning stående fremme – det er grimt og roder. IKEA har fundet løsning på det problem med produktet Sjömärke, som kan give dine nuværende møbler indbygget trådløs opladning.

IKEA Sjömärke kan skrues fast under fx et bord eller en anden type møbel, hvorigennem den vil kunne oplade din mobiltelefon (hvis du telefon har trådløs opladning), hovedtelefoner eller en anden gadget med Qi-opladning.

Denne oplader er ikke som de typiske Qi trådløse opladere, hvor man lægger telefoner eller øretelefoner direkte på. I stedet placeres Sjömärke fx under et bord af plast eller træ, hvor den monteres med enten dobbeltklæbende tape eller skruer.

Læs også: Disse iPhones har trådløs opladning

Ikea SJÖMÄRKE
Ikea SJÖMÄRKE giver dit nuværende bord trådløs opladning.

Perfekt til natbord og skrivebord

Ifølge IKEA er Sjömärke perfekt til både natbordet og skrivebordet, hvor den let kan monteres under. På den måde sikrer man, at opladeren ikke er synlig. Udover selve opladeren, så kommer Sjömärke med et kabel og dobbeltklæbende tape til montering – skruer skal du selv finde frem, hvis du ønsker at montere med dem. På Sjömärke sidder en lille LED-lampe, som viser når der oplades. Sjömärke har indbygget temperatur- og sikkerhedsovervågning.

Og hvor hurtig er den trådløse opladning i Sjömärke så? Der skal nok ikke forventes mere end 5W. Og man skal derudover huske, at enheden ikke kan gennemtrænge mere end 22 millimeter. IKEA skriver, at enheder ikke må placeres direkte på Sjömärke-opladeren.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på telefoner

 

Ikea SJÖMÄRKE
Ikea SJÖMÄRKE er simpel at montere.

Hvad koster IKEA Sjömärke?

IKEA har bekræftet overfor Mobilsiden.dk, at den trådløse oplader Sjömärke kommer til Danmark. IKEA Sjömärke vil være at finde de IKEAs varehuse fra oktober og har fået en dansk pris på 299 kroner.

Læs også: Trådløs masseopladning? Her er Motorolas vilde oplader