Jabra Halo Smart: Nyt Bluetooth-headset med smarte funktioner

Med det nye Bluetooth-headset Jabra Halo Smart Wireless får du en lyd- og opkaldsoplevelse af høj kvalitet kombineret med en lang batteritid.

Jabra Halo Smart: Nyt Bluetooth-headset med smarte funktioner

Hvis du vægter det højt både at kunne høre musik i god kvalitet og samtidig føre mange mobilsamtaler med den mest optimale stemmekvalitet, er det nye og smarte headset fra danske Jabra, Halo Smart, muligvis noget for dig.

Jabras nye headset udmærker sig ved at være ’intelligent’ – om end kun til en vis grad. Halo Smart Wireless gør det nemlig nemt at skifte mellem opkald, musik og medier fra smartphonen på farten.

Læs også: Jabra Solemate Max: Bluetooth højttaler til bas-armen [TEST]

På baggrund af en undersøgelse, som Jabra selv har foretaget, er de kommet frem til, at der er behov for et headset, der mere problemfrit kan klare telefonopkald og musikafspilning, hvor opkaldsoplevelsen er gjort bedre end den, der findes ved ’normale’ headsets til musik.

Nakkebølje med høj komfort og smarte funktioner

Det trådløse in ear-headset er forbundet med en bøjelig nakkebøjle, så du får høj komfort dagen lang. Så snart du modtager et opkald, vil du opleve, at nakkebøjlen vibrerer, hvorefter du kan tage opkaldet direkte fra headsettets multifunktionsknap.

De to ørepropper kan desuden kobles sammen rundt om halsen med magneter, hvilket vil pause musikken eller afslutte opkald. Hvis du til gengæld skiller dem fra hinanden, fordi den vibrerer ved et opkald, tages opkaldet automatisk.

Læs også: Se Jabras nye trådløse højtalere og en overraskelse

Hvis du har koblet Jabra Halo Smart Wireless til en Android-mobil, vil du ydermere opleve, at notifikationer såsom fra beskeder, kalender, e-mail og sociale medier læses op, så du slipper for at hive telefonen frem hver gang.

Sidst, men ikke mindst, sidder der en Google Nu/Siri-knap ved den modsatte side af nakkebøjlens multifunktionsknap, så du har nem adgang til at indtale stemmesøgninger uanset om det er koblet til en Android-telefon eller en iPhone. I Bluetooth-headsettet har Jabra desuden presset 17 timers batteritid med tale ind, mens du kan høre 15 timers musik.

Pris og tilgængelighed

Det nye headset fra Jabra kan blive dit fra slutningen af juni måned til en vejledende pris på 699 kroner, mens flere forhandlere allerede har skruet prisen ned til omkring 650 kroner.

Jabra Halo Smart kan købes i de tre farver rød, blå og sort.

Historien følges op

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 14/6/2016 gik vi videre med et indlæg omkring Apple giver Apple Music et stort designløft – Du finder artiklen her. Se også seneste nyt om temaet her.