Jabras to nye sport-headsets holder styr på din træning

Jabra lancerer i dag to nye trådløse sport-headsets, Sport Pulse Special Edition og Sport Coach Special Edition, der gemmer på innovative sport-funktioner.

Jabras to nye sport-headsets holder styr på din træning

Hvis du vil have musik med på vejen til løbeturen, træningen eller til den aktive hverdag, er Jabras udvalg af headsets ganske velegnede.

Læs også: Jabra Halo Smart: Nyt Bluetooth-headset med smarte funktioner

Især nu hvor den danske producent udvider porteføljen med to nye trådløse Special Edition in ear-headsets af de to tidligere modeller, Sport Pulse og Sport Coach, der på hver sin måde hjælper dig med at holde styr på din træning.

Sport Pulse Special Edition: Udregner dit maksimale iltoptag

Det første headset er Jabra Sport Pulse Special Edition er rettet mod dig, der gerne vil løbe med musik i ørene og samtidig lidt mere end det. Den nye Special Edition-udgave har nemlig en pulsmåler ligesom originalen, men også mulighed for hele tiden at udregne dit maksimale iltoptag, VO2 max, netop med hjælp fra pulsmåleren.

Læs også: JBL og HTC tørner sammen om støjfri USB-C headset

Med den funktion får du efter en løbetur en lang række af informationer såsom distance, tempo, rute, antallet af forbrændte kalorier samt træningseffekten præsenteret direkte i appen Jabra Sport Life til iOS og Android. På den måde kan du se og følge din træning samt udviklingen over tid.

Jabra
Foto: Jabra

Jabra Sport Coach Special Edition: Intelligent stemmecoaching

Dagens anden nyhed er Jabra Sport Coach Special Edition, som er endnu et trådløst Bluetooth-headset, som er rettet mod fitness-folket. Headsettet har nemlig en intelligent træningsinstruktør indbygget, som med en stemme guider dig igennem over 40 forskellige øvelser.

Du kan både planlægge, registrere og analysere din træning takket være TRACKFIT-bevægelsessensoren, som kan registrere afstand, hastighed, antal trin, kadence og kalorieforbrænding. Igen er alle disse data noget, som du får adgang til via Jabras app Jabra Sport Life.

Læs også: B&O Play lancerer trådløst in ear-headset: Beoplay H5

Foruden de særlige sportsfunktioner byder de to in ear-headsets også på en forbedret lydkvalitet med mere bas i både opkald og ved musikafspilning. Støj udefra holdes ude med passiv støjreduktion, lige som der medfølger de såkaldte COMPLY-ørepropper i fire forskellige størrelser, så de sidder sikkert og fast i ørene.

Når du får pulsen op og begynder at svede under træningen, skal du ikke være bekymret for, om de nye Jabra-headsets bukker under. De er nemlig vand- og støvafvisende og har en IP55-certificering, så de sagtens kan klare sig igennem en hård træning.

Som ethvert andet trådløst headset skal de oplades, men imellem opladningerne kan der gå op til 5,5 timer, mens de kan ligge i standby i op til 10 dage.

Jabra
Foto: Jabra

Pris og tilgængelighed

De to nye Special Edition-udgaver af Jabra Sport Pulse og Sport Coach er faktisk bedre prissat end originalerne. Jabra Sport Pulse Special Edition til løbetræningen koster 1.299 kroner, mens Jabra Sport Coach Special Edition er en tand billigere med en pris på 999 kroner.

De vil begge være tilgængelige i farverne sort/gul og grå/turkis, når de lander i butikkerne i løbet af dette kvartal – altså enten denne eller næste måned.

Mere om fortællingen

Historien var ikke død. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 16/8/2016 fulgte vi op med en artikel der omhandler Samsung Gear Fit2 – Multikunstner med kritisk fejl [TEST] – Du kan læse den her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.