Juleoverraskelse på vej fra Apple igen i år – men hvad?

Ifølge en troværdig tipster planlægger Apple en "juleoverraskelse" næste måned. Hvad den ekstra julegave er, meldes der ikke noget om.

Juleoverraskelse på vej fra Apple igen i år – men hvad?

I løbet af de seneste par måneder er der kommet en række produktlanceringer fra Apple, men der er åbenbart mere godt på vej fra selskabet. I en vanlig kryptisk tweet skriver den meget pålidelige leaker L0vetodream ihvertfald, at Apple har en “overraskelse” i ærmet, som vil være “god til vinteren.”

Det er meget muligt, at Apple vil komme med et særligt tilbud til kunderne her i den kolde vintertid. Forrige år lancerede Apple en vinterkampagne, hvor Apple Card-kunder kunne få 6 procent kontant tilbage på de fleste Apple-produkter, der blev købt i slutningen af året.

Læs også: Apple lancerer MacBooks 2020 med vild batteritid

Gode priser på AirPods eller lancering af AirTags?

Endnu er de to rygtede produkter AirPods Studio og AirTags ikke blevet lanceret, men måske kan man få de nye AirPods til en god pris, hvis man køber dem sammen med en af de nye iPhone 12?

Der er også nogle hints i den seneste iOS 14.3 om, at Apple ruller support til tredjeparts trackere til Find My-app ud samt yderligere support til AirTags ud. Så måske har juleoverraskelsen noget med AirTags at gøre? Vi venter spændt på svaret, og følger selvfølgelig op her.

Læs også: De først test af iPhone 12 Pro Max – Den bedste iPhone