Konkurrence: Vind Jabra Elite 7 Pro

Vil du gerne deltage i konkurrencen om Jabras high-end trådløse in-ear hovedtelefoner? Se her hvordan du er med i lodtrækningen om Jabra Elite 7 Pro.

Konkurrence: Vind Jabra Elite 7 Pro

Vil du gerne vinde Jabras nye luksus trådløse in-ear hovedtelefoner, har du nu chancen for det. Jabra har nemlig sat deres Elite 7 Pro på højkant i denne lodtrækning – læs hvordan du deltager.

Se også: Find billige priser på gadgets

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor du denne gang kan vinde et nyt sæt Jabra Elite 7 Pro, der er producentens high-end in-ear hovedtelefoner. Alt du skal gøre er at stille os et teknologi-relateret spørgsmål i vores seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil. Den seneste video finder du her.

Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af Jabra Elite 7 Pro i næste Fokus-video fredag den 4. marts. Præmierne kan ikke byttes til penge.

OBS: Hvis vinderen af de præmier, vi stiller på højkant i Fokus, ikke har kontaktet redaktionen omkring præmien inden for fire uger, bliver lodtrækningen annulleret og præmien vil indgå i en ny lodtrækning på et senere tidspunkt.

Se også: Test af gadgets

Kort om Jabra Elite 7 Pro

Jabra Elite 7 Pro er et af de bedste in-ear sæt hovedtelefoner på markedet. De kommer med en ny teknologi, som Jabra har givet navnet MultiSensor Voice. Det giver tydelige opkald, selv i de mest støjende omgivelser. Elite 7 Pro har til ni timers non-stop musik på en opladning med ANC aktiveret og 35 timer med opladningsetuiet. Efter 5 minutters hurtig opladning er der strøm til 1,2 timers brug.

Hovedtelefonerne har fire indbyggede mikrofoner til samtaler og yderligere to til personalisering samt justerbar ANC. Og så er der selvfølgelig også en virkelig god lyd i Elite 7 Pro. Den vejledende pris for dem er 1.599 kroner.