Konkurrence: Vind OnePlus Buds Pro

Nu har du chancen for at vinde nogle af de fedeste in-ear hovedtelefoner på markedet: OnePlus Buds Pro. Læs her hvordan du deltager i konkurrencen.

Konkurrence: Vind OnePlus Buds Pro

Nu har du chancen for at vinde de anmelderroste OnePlus Buds Pro, som har en vejledende pris på 1.200 kroner. Læs mere om OnePlus Buds Pro her samt hvordan du deltager i konkurrencen.

Sådan deltager du i konkurrencen

Vil du gerne vinde OnePlus Buds Pro? Så er det heldigvis meget let at deltage i lodtrækningen. Du deltager ved at stille Steen og jeg et spørgsmål på vores seneste video på vores Youtube-kanal, Teknofil. Du finder et direkte link til videoen her. Stil os et tech-relateret spørgsmål i kommentarfeltet under videoen, og derefter er du automatisk med i konkurrencen.

Vi trækker lod blandt alle de gode spørgsmål. Vinderen af OnePlus Buds Pro bliver fundet i næste uges Fokus video, der bliver udsendt på fredag. Hovedtelefonerne har været pakket ud, men er som nye. Der medfølger ikke garantibevis.

Se også: Test af OnePlus Buds Pro

OnePlus Buds Pro
VInd de lækre OnePlus Buds Pro.

Om OnePlus Buds Pro

OnePlus Buds Pro er et af de bedste og flottes sæt in-ear hovedtelefoner på markedet lige nu, og så byder de på nogle enestående funktioner. OnePlus Buds Pro kommer med spændende teknologi, som fx en avanceret aktiv støjreduktion, lang batteritid, hurtig Warp Charge-opladning og en rigtig god lyd.

Den avancerede ANC fjerner støj op til 40 dB og der er helt op til 38 timers batteritid. OnePlus Buds Pro to 11mm store dynamiske drivere og understøttelse af Dolby Atmos.

Se også: Find billigste priser på hovedtelefoner

Seneste tilføjelse til sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. Steen Jørgensen gik videre med historien. d. 5/10/2021 gik vi videre med temaet i nyheden OnePlus OxygenOS 12 ruller ud nu – se nyhederne i det nye OS – Historien kan læses her. Se også seneste nyt om temaet her..