Konkurrence: Vind Sony WF-1000XM3 high-end headset

Sony WF-1000XM3 har fremragende lyd, imponerende ANC og nu sætter vi det på højkant i en konkurrence. Se hvordan du deltager i lodtrækningen.

Konkurrence: Vind Sony WF-1000XM3 high-end headset

Da Sonys WF-1000XM3 kom på markedet kostede de den nette sum af 2.000 kroner, og var blandt de aller bedste trådløse in-ear øretelefoner på markedet. Og det er de stadig, selvom mange andre producenter gerne vil være med i legen. Kunne de være noget for dig? Det tænkte vi nok. Derfor giver vi dig nu mulighed for, at vinde dem. Se her hvordan du deltager i konkurrencen.

Abonner på Teknofil på Youtube

Sådan deltager du i konkurrencen

Er du interesseret i at vinde et sæt Sony WF-1000XM3, så er det heldigvis meget enkelt at være med. Konkurrencen er sparket i gang på vores Youtube-kanal, Teknofil, som en del af vores ugentlig video, kaldet Fokus. Her tuner vi ind på alt det nye spændende inden for teknologi og IT.

For at deltage i konkurrencen skal du stille os et spørgsmål i kommentarfeltet under videoen på vores YouTube-kanal teknofil. Du kan se videoen her. Blandt alle kommentarer trækker vi én vinder.

Vinderen af Sony WF-1000XM3 bliver offentliggjort i næste omgang af Fokus, som udkommer på fredag, den 18. juni.

Se også: Guide: De fem bedste trådløse in-ear hovedtelefoner

Kort om Sony WF-1000XM3

WF-1000XM3 indeholder en QN1e HD Noise Cancelling-processor, der sikrer en fantastisk lydkvalitet takket være 24-bit lydsignalbehandling og en chip med DAC og forstærkerfunktion. Med Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) bliver komprimerede digitale musikfiler, som f.eks. MP3-formatet, opskaleret for at komme tættere på den samme lydkvalitet som High-Resolution Audio.

WF-1000XM3 overraskende 24 timers batteritid med batterietuiet, 6 timer med støjreduktion slået til og 8 timer uden. Efter kun 10 minutter i opladeetuiet kan WF-1000XM3 spille i 90 minutter og en fuld opladning tager 1,5 time.

Sony WF-1000XM3 er blevet rost til skyerne af mange internationale medier.

Se også: De første test af Sony WF-1000XM4