Konkurrence: Vind Sonys bedste in-ear hovedtelefoner

Vil du gerne deltage i konkurrencen om Sony bedste in-ear hovedtelefoner? Se her hvordan du deltager i lodtrækningen om Sony WF-1000XM4.

Konkurrence: Vind Sonys bedste in-ear hovedtelefoner

Med WF-1000XM4 har Sony bygget nogle af de bedste in-ear hovedtelefoner overhovedet – og nu har du chancen for at vinde et helt nyt eksemplar. Læs her hvordan du deltager i konkurrencen om Sonys high-end hovedtelefoner WF-1000XM4.

Se også: Find billige priser på gadgets

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor der denne gang er et nyt sæt Sony WF-1000XM4 på højkant. Alt du skal gøre er at stille os et teknologi-relateret spørgsmål i vores seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil. Den seneste video finder du her.
Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af Sony WF-1000XM4 i næste Fokus-video fredag den 14. januar. Præmierne kan ikke byttes til penge.

OBS: Hvis vinderen af de præmier, vi stiller på højkant i Fokus, ikke har kontaktet redaktionen omkring præmien inden for fire uger, bliver lodtrækningen annulleret og præmien vil indgå i en ny lodtrækning på et senere tidspunkt.

Se også: Test af gadgets

Kort om Sony WF-1000XM4

Sony WF-1000XM4 er nyeste topmodel fra producenten, som byder på premium lyd, aktiv støjreduktion og lang batteritid. Sony WF-1000XM4 fik en vejledende pris på 2.000 kroner, men er nu nede i en pris på cirka 1.700 kroner. Går du op i god lyd, så skal du deltage i denne konkurrence. De spiller fantastisk, har markedets bedste ANC, lang batteritid og er lette at betjene.

In-ear headsettet fra Sony er et af de absolut bedste på markedet, som også endte med at få den flotte karakter 9 ud af 10 i vores test. Læs vores test af Sony WF-1000XM4 her.

Se også: De bedste trådløse in-ear på markedet