Marshall Willen – ultrakompakt Bluetooth-højtaler

Marshall Emberton II og Willen er to ultra portable bluetooth højtalere med det velkendte Marshall-design. Se funktioner og pris.

Marshall Willen – ultrakompakt Bluetooth-højtaler

Marshall har præsenteret to nye Bluetooth-højtalere i deres portefølje af transportable højtalere. Med er også et par nye funktioner. Willen er selskabets første ultrakompakte, transportable højtaler, og den anden nye højtaler er Emberton II, der har fået et par forbedringer i forhold til den tidligere version.

Fungerer med Marshall Bluetooth-appen

Begge højtalere fungerer med Marshall Bluetooth-appen, der ikke tidligere har kunnet bruges sammen med Marshalls transportable højtalere. Nyt er også en funktion med navnet Stack Mode, der henviser tilbage til ”Marshall stacks”. Den funktion giver højtalerne samme mulighed som selskabets øvrige højtalere for at trådløst koble din enhed sammen med andre Willen eller Emberton II-højtalere.

Det er også værd at nævne, at Marshall har sørget for længere batteritid til Emberton II, så den holder mere end 30 timer på en opladning i stedet for de tidligere 20 timer.

 

Vil lyden også være god?

Med så lille en højtaler, vil det sandsynligvis være svært ikke at gå på kompromis med lydkvaliteten. Marshalls højtalere er dog kendte for deres dejlig varme lyd, gode bas og dynamiske høje tone. Som oftest får man den bedste lyd for pengene, hvis man vælger en af de større og ikke helt så transportable modeller som Tufton. Men de mindre højtalere har derimod en åbenlys fordel.

De mindre modeller har en lavere pris, men det betyder også, at lyden ikke når op på helt samme niveau.

Se også: De bedste Bluetooth-højtalere

Emberton II og Willen

Den nye Emberton II også har Stack Mode, op til 30 timers musik og kan kobles til en app, hvor man kan foretage indstillinger af EQ og få firmwareopdateringer. Der er altså mere mere højtaler for pengene, sammenlignet med forrige model.

Willen passer til de brugere, der gerne vil have en meget transportabel højtaler og samtidig spare lidt penge i forhold til de større modeller.

Begge højtalere har Bluetooth 5.1 og er IP67-klassificerede, samt kompatible med hinanden i Stack Mode. For at aktivere Stack Mode skal man trykke tre gange på Bluetooth-knappen for at være vært-enhed eller trykke to gange for at være sekundær højtaler til en anden enhed eller afslutte en sammenkobling.

Man kan allerede nu forudbestille højtalerne. Den ultrakompakte Willen koster 795 kroner, mens Emberton II ligger på 1.295 kroner. Begge modeller står dog som udsolgte på selskabets hjemmeside.

Se også: Marshall Minor III og Motif ANC: Et billigt headset og et med ANC