Marshall Minor III og Motif ANC: Et billigt headset og et med ANC

Marshall Minor III og Motif ANC er navnene på to nye TWS headset fra det kendte musikbrand - Det ene er simpelt, det andet har ANC. Se priser.

Marshall Minor III og Motif ANC: Et billigt headset og et med ANC

Nye Marshall Minor III og Motif ANC headset: Ved Apple lanceringsevent forleden var der noget, der glimrede ved sit fravær, nemlig de nye AirPods 3. Rygterne op til eventet havde lovet en ny tredje generation af selskabets earbuds, men dem så vi ikke skyggen af. De kan blive lanceret sammen med de nye Macs, men det må vi helt enkelt vente og se.

Der er nok mange, der har gået og ventet på de nye AirPods, vi troede skulle komme, og for dem kan det være rart at vide, at Marshall siden har annonceret to nye par, der kan være værd at tjekke ud.

Marshall Minor III og Motif ANC headset

Der er tale om Minor III og Motif ANC. Minor III er ganske enkelt et par earbuds uden så mange dikkedarer. Er det noget i den stil, man er ude efter, så har vi dem her.

De følger Marshalls design og har totalt 25 timers batteritid, understøttelse af trådløs opladning, touch-kontroller og IPX4-klassificering.

Prisen kommer til at ligge på 129 dollars – i danske kroner 995 kroner.

marshall minor 3

Se også: Find billigt headset

Også et headset med ANC

Hvis man derimod gerne vil have lidt flere funktioner, så er det Motif ANC, man skal se nærmere på. Som navnet antyder, har de active noise-cancellation og justerbar EQ med den medfølgende app.

Batteritiden er kortere end Minor III kan tilbyde, 20 timer totalt, men headsettet har derimod IPX5-klassificering, så de er bedre beskyttet mod vand.

marshall motif anc

Bedømt ud fra billederne så ser Motif ANC ud til at skille sig lidt ud på designet sammenlignet med mange andre af denne type headset. De nuprede stilke ser i hvert fald anderledes ud end hvad vi plejer at se i denne kategori.

Prisen kommer til at ligge på 199 dollars – 1.495 kroner omregnet til danske priser – og kan allerede forudbestilles med en estimeret leveringstid omkring 30. september.

Se også: Nyheder om headset

Fortsættelse af sagen

Næste fortælling om sagen finder du her. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. 25/8/2021 kom der nyt i sagen med artiklen; Voyager 4300 UC: Trådløs headset-serie til hjemmekontoret – Den videre historie kan du læse her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..