Masseproduktion af Apples Mixed Reality headset startet til marts 2023

Med sit første mixed reality-headset er Apple snart klar til at prøve kræfter med en ny kategori - lanceringen kan ske til januar eller april.

Masseproduktion af Apples Mixed Reality headset startet til marts 2023

Apple bevæger sig fremad med udviklingen af ​​sit mixed-reality-headset – det er Pegatron, der står som den eksklusive partner i forbindelse med produktionen ifølge DigiTimes.

Baseret på høretelefonernes nuværende status forudsiger rapporten, at masseproduktion sandsynligvis vil begynde i marts / april 2023 med en tilsvarende lancering, muligvis allerede den følgende måned.

Den første produktion siges at være meget begrænset med et højt prispunkt, hvilke begrænser Apples første MR-headset primært til erhvervsmarkedet.

Se også: Priser på VR-headset

Apple MR-headset kan komme i begrænset oplag

Tidligere estimater siger, at den årlige produktion er omkring 2,5 millioner enheder, men den er nok nærmere 700.000 eller 800.000 enheder, vurderer DigiTimes. For producenter, der drager fordel af masseproduktion, er det ikke en særlig profitabel ordre.

Selvom det ikke er en særlig profitabel produktion, er Apples partnere villige til at arbejde sammen med Apple på dette projekt, for at bevise deres tekniske færdigheder, så de i fremtiden kan være med til at producere AR/VR produkter. Mærket Apple gør det også nemmere for firmaet at finde penge og investorer, der vil investere i deres aktiviteter.

Se også: Test af VR headset

Lancering af MR-headsettet til januar eller april

Apple har arbejdet indenfor området AR, VR og mixed reality høretelefoner i flere år, men har ifølge rygter haft udviklingsproblemer, der har gjort processen langsommere. Tidligere rygter har nævnt lancering en gang i 2022, men analytiker Ming-Chi Kuo fortalte i juni, at januar 2023 var et mere realistisk bud.

Rapporten fra DigiTimes adskiller sig måske ikke så meget fra Kuos, der foreslog at forudbestillinger ville være muligt fra andet kvartal i 2023 og forsendelser fra starten af juni.

Kuo og DigiTimes har samme tidsramme for masseproduktion, men har forskellig forventning til, hvornår høretelefonerne bliver introduceret. Januar for Kuo og april for DigiTimes.

Tidligere rygter om navnet på det kommende mixed reality-headset har lydt på Apple View.