Medstifter af OnePlus lancerer trådløse earbuds

Medstifter af OnePlus, Carl Pei, gør klar til første produktlancering i hans virksomhed, Nothing. De trådløse øretelefoner går under navnet Ear 1.

Medstifter af OnePlus lancerer trådløse earbuds

Helt tilbage i oktober 2020 kunne man her på Mobilsiden læse, at medstifter af OnePlus, Carl Pei, angiveligt havde forladt virksomheden. Det viste jeg at blive virkelighed, hvor Pei kort efter startede virksomheden Nothing. Uden at sige alt for meget, fortalte Pei dengang, at virksomheden ville have fokus på lyd. Og nu er de kommet så langt i Nothing, at de gør klar til deres første lancering.

Til at starte med vil Nothing lave produkter til trådløs lyd, men de vil åbenbart også kaste sig ud i andre produktkategorier senere hen. Men lad os først have fokus på de nye trådløse øretelefoner, som Pei og Nothing vil præsentere meget snart. Deres første produkt har fået navnet Nothing Ear 1.

Læs også: Carl Peis Nothing har købt resterne af Essential

Nothing Ear 1 lanceres i juni

De trådløse øretelefoner fra Nothing vil blive lanceret i juni, skriver Pei på Nothings hjemmeside. Der er ingen specifikationer endnu, men i stedet et billede, som nok giver os et hint af deres design.

Carl Pei giver på hjemmesiden en kort beskrivelse af Ear 1, hvor han kalder dem en kombination af et velkendt design, raffineret funktionalitet og transparens.

“Ear 1 combines notes of transparency, iconic form and refined functionality. We believe the earphones market was begging for differentiation, a space where we can elevate design and deliver value from day one. The earphones market will provide a fertile backdrop as we strengthen our capabilities and prepare to enter new product categories.”, skriver Pei.

Nothing Ear 1 er til dem, der nyder god lyd, podcasts og lydbøger.

Læs også: Find bedste priser på hovedtelefoner og tilbehør

Hvad bliver prisen på Nothing Ear 1?

Der er mange spørgsmål omkring Nothings Ear 1, som nu rejser sig. Hvordan ser de ud, får de aktiv støjreduktion, hvordan skiller de sig ud fra mængden? Der er nemlig et ufatteligt udvalg af trådløse øretelefoner på markedet, i forskellige former og kvaliteter. Så hvordan vil Pei og Nothing gøre opmærksom på deres lille nye produkt? Dog skal vi nok passe på med at undervurdere Pei, som er manden bag mærket OnePlus – og se hvor langt de er kommet i et marked med ekstrem konkurrence. Vil Nothing Ear 1 blive high-end lyd eller vil de blive trådløse øretelefoner på budget, hvor lyden og kvaliteten overrasker? Jeg tror på det sidste. Hvad tror du?

Nothing Ear 1 lanceres i næste måned, hvor vi sidder klar til at dække nyhederne.

Se også: De bedste hovedtelefoner