Metas smartwatch fundet i Ray-Ban Stories-app – med kamera

Der er fundet billede af smartwatch fra Meta udstyret med kamera i en app til Ray-Ban stories - det kan blive tæt koblet sammen med Ray-Ban-brillerne.

Metas smartwatch fundet i Ray-Ban Stories-app – med kamera

Facebook er blevet til Meta og selskabets fokus kommer fremover til at ligge på virtuel og augmented reality. De metoder bliver ifølge Meta dem, vi i fremtiden vil bruge til at forbinde os med hinanden. Det hele kommer dog ikke til at handle om AR/VR headsets, for det lader til, at de også arbejder på et smartwatch.

Billedet, vi ser, blev ifølge Reuters fundet i en iOS-app og viser det, der altså skulle være det nye smartwatch fra Meta. Det viser et halvrundt ur, hvor hjørnerne er afrundede, og der er en notch med kamera.

Kobling med Ray-Ban briller – til selfies

Billedet blev fundet i en app til Ray-Ban Stories, der er et par smarte briller med kamera som Facebook, eller Meta, har skabt i samarbejde med Ray-Ban.

Det betyder, at der formentlig kommer til at være en forbindelse mellem uret og brillerne. Det er ikke så svært at gætte sig til, hvad forbindelsen kan være – brillerne kan tage billeder og videoer af andre, men det kan være svært at tage en selfie med dem.

Der kommer uret ind i billedet som den hjælpende hånd. Uret er derimod ikke til megen hjælp, hvis du vil tage et billede af andre eller noget foran dig, men her er brillerne praktiske som kamera. Så de to produkter kompletterer hinanden.

En anden mulig funktion for uret er om videosamtale, men det kan dog være ret anstrengende at holde armen oppe foran ansigtet i længere tid. Hviler man den på bordet, får man den der herlige vinkel, hvor man filmer sig selv op i næsen.

Se også: Priser på smartwatch

Fokus på sundhed og chat

Vi har tidligere hørt, at urets fokus skulle ligge på sundhed og chat. Det kan også have andre funktioner som for eksempel kontrol til Meta VR-headsets.

En insider har sagt, at der arbejdes på tre generationer at uret, hvor den første generation gerne skal komme på markedet i begyndelsen af næste år. En af de senere modeller kan være blive udstyret med de løse kameraer, vi har hørt om. Uret siges at få LTE-forbindelse, så det fungerer uden telefon, og prisen forventes at lande på godt 3.000 kroner.

Se også: Nyheder om smartwatch